Resultaten

1 - 10 van de 172 Resultaten
Toon producten van Horst aan de Maas
 • Onderscheidingen

  Een buurman die zich zonder eigenbelang inzet voor de maatschappij. Een kind dat een heldendaad heeft verricht. Een organisatie die iets bijzonders heeft gedaan. U kunt ervoor zorgen dat onze burgemeester deze mensen kan onderscheiden met een lintje of met een andere waardering. Daarvoor meldt u deze persoon of organisatie aan.

 • Aansprakelijk stellen van de gemeente

  Heeft u schade geleden en denkt u dat de gemeente hiervoor verantwoordelijk is? Vindt u dat de gemeente het ongeluk of de beschadiging had kunnen voorkomen? Dan kunt u een schadeclaim indienen.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  In een uittreksel uit de burgerlijke stand staan gegevens over een gebeurtenis in het verleden. Bijvoorbeeld: geboorte, huwelijk/partnerschap, echtscheiding of overlijden.

 • Afvalkalender

  In de Afvalwijzer ziet u wanneer uw afval wordt opgehaald. U hoeft alleen uw postcode en huisnummer in te vullen.

 • Emigreren

  Emigreert u vanuit Horst aan de Maas naar het buitenland? Of gaat u minimaal 8 maanden in het buitenland wonen? Dan geeft u dit door aan de gemeente. Dit doet u vanaf 5 dagen voor uw vertrek (en niet eerder).

 • Verhuizing doorgeven

  Verhuist u binnen de gemeente Horst aan de Maas? Of verhuist u naar Horst aan de Maas? Dan geeft u uw verhuizing bij ons door.

 • Gemeentewerf

  Lever uw klein chemisch afval en frituurvet elke 1e en 3e zaterdag van de maand in bij de gemeentewerf. U kunt ook een nieuwe container of emmer ophalen of asbestzakken kopen.

 • Verhuizen vanuit het buitenland

  Verhuist u vanuit het buitenland naar Horst aan de Maas? En verblijft u het komende half jaar minimaal 4 maanden in Nederland? Dan moet u zich binnen 5 dagen na aankomst inschrijven.

 • Nederlandse nationaliteit aanvragen

  Wilt u Nederlander worden? En staat u bij de gemeente Horst aan de Maas ingeschreven? Dan kunt u bij de gemeente de Nederlandse nationaliteit aanvragen door optie of door naturalisatie. U moet hiervoor een afspraak maken. Tijdens de afspraak controleert de gemeente of u aan de voorwaarden voldoet. U krijgt meer informatie over de volgende stappen.

 • Inschrijven op briefadres

  Heeft u geen vast woonadres of verblijft u in een instelling? Dan kunt u zich bij de gemeente laten inschrijven op een briefadres. Dit is een postadres waar de overheid iemand zonder woonadres kan bereiken. Een briefadres regelt u persoonlijk bij ons aan de balie. Hiervoor moet u een afspraak maken.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties