Resultaten

1 - 10 van de 63 Resultaten
Toon producten van Huizen
 • Verhuizen vanuit Huizen

  U geeft binnen Nederland uw verhuizing door aan uw nieuwe woongemeente. U wordt dan automatisch bij de gemeente Huizen uitgeschreven. Een verhuizing naar het buitenland meldt u wel bij de gemeente Huizen. 

 • Verhuizing doorgeven

  Verhuizen binnen of naar Huizen Verhuizen vanuit Huizen Verhuizen vanuit het buitenland (immigratie) Verhuizen naar het buitenland (emigratie)

 • Seksbedrijf starten

  De gemeente stelt eisen aan het beheren van een seksbedrijf. Ook moet u het starten, het overnemen of het stoppen van het beheer melden bij de gemeente.

 • Marktplaats aanvragen

  Wilt u een plaats op de markt hebben? Dan vraagt u een marktplaatsvergunning aan bij de gemeente. Dit geldt voor een dagmarkt, weekmarkt en jaarmarkt, zoals een kerstmarkt.

 • Waarmerken kopie of afschrift

  Soms hebt u voor formele transacties een gewaarmerkt afschrift of gewaarmerkte kopie van een document nodig. Dit is een verklaring dat het afschrift (of de kopie) overeenstemt met het origineel. De gemeente waarmerkt geen documenten, zoals diploma's of getuigschriften. Vraag aan de instelling die het document of diploma heeft afgegeven of zij een gewaarmerkte kopie kan afgeven.

 • Rijbewijs aanvragen/verlengen

  Let op: rijbewijzen zijn tijdelijk langer geldig, bekijk of dit voor u van toepassing is. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus werkt burgerzaken uitsluitend op afspraak. Ook voor het afhalen van documenten. Zie voor meer informatie: burgerzaken op afspraak. Als u staat ingeschreven bij de gemeente Huizen, kunt u een rijbewijs aanvragen bij Burgerzaken.

 • Handtekening legaliseren

  Bij de gemeente kunt u uw handtekening onder een document laten legaliseren. Daarmee verklaart de gemeente dat de handtekening echt is. Het legaliseren van een handtekening is vaak nodig op documenten die naar het buitenland moeten worden gestuurd. Ook als u ergens uw toestemming voor geeft, is legalisatie soms nodig.

 • Straatartiest, optreden

  In de gemeente Huizen geldt bijna het hele jaar een verbod voor het optreden als straatartiest in de vijf winkelgebieden. U mag in deze winkelcentra niet zomaar in het openbaar muziek maken, dansen, een toneelvoorstelling houden of uw beeldende kunst exposeren. Ontheffing Voor de periode van 15 november tot en met 1 januari kunt u een ontheffing aanvragen. Als u deze ontvangt, dan kunt u optreden in de volgende winkelcentra: Holleblok Oostermeent Oude dorp Phohi Kostmand U ontvangt binnen 8 weken bericht of u de ontheffing krijgt.

 • Kabels en leidingen leggen in openbare grond

  Kabels en leidingen in de grond mag u alleen leggen in openbaar gebied. Dit moet u eerst melden bij het Kadaster. Als u boven de grond kabels en leidingen wilt plaatsen, dan hebt u een omgevingsvergunning nodig.

 • Milieuvervuiling melden

  Bedrijven en personen moeten zich houden aan de milieuregels. De gemeente, politie en andere instanties controleren dit. Ziet u in uw omgeving vervuiling van het milieu of hebt u milieuoverlast? Dan meldt u dit bij de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties