Resultaten

1 - 10 van de 157 Resultaten
Toon producten van Hulst
 • Aangifte doen van overlijden

  Let op!Doe uw aanvraag online. Vanwege het coronavirus willen we het aantal bezoekers bij de gemeente beperken. Lukt online aanvragen niet? Neem contact met ons op. U kunt niet langskomen zonder afspraak.Als iemand overlijdt, moet dat worden doorgegeven aan de gemeente waarin de persoon is overleden. Doe dit voordat de begrafenis of crematie plaatsvindt. Vaak doet de begrafenisondernemer dit namens de nabestaanden. De gemeente zorgt ervoor dat de basisregistratie personen (BRP) wordt aangepast. Nabestaanden regelen de begrafenis of crematie van de overledene. Gebeurt dit niet, bijvoorbeeld omdat er geen nabestaanden zijn? Dan zorgt de gemeente dat de overledene begraven wordt.

 • Aanvraag huisnummering

  Wanneer u denkt dat er een (extra) huisnummer toegekend of ingetrokken dient te worden, kunt u het webformulier Aanvraag huisnummering invullen. Dit formulier is niet bedoeld voor het aanvragen van een huisnummer voor een mantelzorgwoning. De procedure van de aanvraag ziet er als volgt uit: Wij beoordelen de aanvraag en toetsen deze aan de wetgeving (BAG). Wij nemen een beslissing om al dan niet een huisnummer toe te kennen, in te trekken of aan te passen. Wanneer er een huisnummer toegekend, aangepast of ingetrokken moet worden, wordt hiervoor een nummeraanduidingsbesluit opgesteld. Wanneer u het volledig ingevulde aanvraagformulier samen met de gevraagde bijlagen indient, zal er binnen 6 weken een beslissing op uw aanvraag genomen worden.

 • Aanvraag parkeerschijfvergunning Bewoners

  Beschrijving van het product ontbreekt.

 • Aanvraag parkeervergunning Bedrijven 2020

  Beschrijving van het product ontbreekt.

 • Aanvraag parkeervergunning Bewoners 2020

  Beschrijving van het product ontbreekt.

 • Aanvraag parkeervergunning Medewerkers 2020

  Beschrijving van het product ontbreekt.

 • Aanvraag rioolaansluiting

  Beschrijving van het product ontbreekt.

 • Aanvraag Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers

  Beschrijving van het product ontbreekt.

 • Afval inleveren

  De gemeente heeft een afvalinzamelstation of 'milieustraat' waar u uw afval kunt brengen. Het gaat om grofvuil, afval in grote hoeveelheden, zoals tuinafval of afval van gebruiksgoederen, zoals koelkasten, televisies en huishoudelijke apparaten. U kunt ook chemisch afval langsbrengen. Denk aan verf, batterijen en olieproducten of bijzonder afval, zoals asbest. De Zeeuwse Reinigingsdienst (ZRD) draagt zorg voor de afvalinzameling en bemenst de milieustraat te Hulst. Voor meer informatie kunt u met de ZRD contact opnemen: Telefoon ZRD: 0900 - 44 33 333 E-mail: info@zrd.nl

 • Afvalstoffenheffing

  De gemeente haalt minimaal 1 keer per week afval op en verwerkt dit. Daarvoor betaalt u jaarlijks afvalstoffenheffing. De heffing moet u ook betalen als u geen gebruik maakt van deze ophaaldienst. Bedrijven en winkels betalen geen afvalstoffenheffing. Zij betalen reinigingsrecht. Of ze regelen zelf de inzameling van hun afval.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties