Resultaten

1 - 10 van de 387 Resultaten
Toon producten van IJsselstein
 • Adoptie

  Wilt u een kind adopteren uit Nederland of het buitenland? Dan kunt u contact opnemen met de Stichting Adoptievoorzieningen. Zij verzorgen de voorlichting op het gebied van adoptie.

 • Wat is een adresonderzoek?

  U kunt bij de gemeente een adresonderzoek aanvragen als er op uw adres personen staan ingeschreven die niet op het adres verbijven. De gemeente zet de verblijfplaats in onderzoek en start een onderzoek om achter de huidige verblijfplaats van betrokkene te komen.

 • Afval doorzoeken, vergunning

  Op grond van het bepaalde in artikel 18 van de Afvalstoffenverordening is het verboden afvalstoffen of inzamelmiddelen die ter inzameling gereed staan te doorzoeken en te verspreiden. Tevens is het verboden tegen afvalstoffen of inzamelmiddelen, die ter inzameling gereed staan, te stoten, te schoppen, deze omver te werpen of deze anderszins te behandelen waardoor er zwerfafval ontstaat.

 • Afvalstoffenheffing

  Met de afvalstoffenheffing betaalt u mee aan de gemeentelijke inzameling en verwerking van huishoudelijk afval. Wilt u weten hoe de kosten zijn opgebouwd of worden berekend? Meer informatie krijgt u via Belasting Samenwerking Rivierenland (BSR).   U ontvangt jaarlijks in februari een aanslag als u gebruiker bent van een woning (maar ook woonwagen of zomerhuis) waaruit huishoudelijk afval kan ontstaan. Voor de hoogte van de aanslag wordt gekeken of sprake is van een eenpersoonshuishouden of een huishouden met twee of meer personen.

 • Ambulancevervoer

  Het ambulancevervoer wordt uitgevoerd door de RAVU, Regionale Ambulance Voorziening provincie Utrecht.

 • Auto inbraken

  Gemeente en politie werken nauw samen om IJsselstein nog veiliger te maken. Hoewel nooit helemaal te voorkomen, kunt ook u de kans op een auto-inbraak verminderen.

 • Automatisch Externe Defibrillatoren

  De gemeente IJsselstein heeft geïnvesteerd in de aanschaf Automatische Externe Defibrillatoren (AED's). Een apparaat dat ingezet wordt om iemand met een hartstilstand te helpen. De AED'S zijn geplaatst in veel sportaccommodaties en zorg- en welzijnsaccommodaties. Ook ondernemers, verenigingen en instellingen hebben in het verleden AED's geplaatst.

 • Bedrijfsgezondheidszorg

  U kunt hiervoor terecht bij de Arbo Unie. Raadpleeg de websites voor meer informatie.

 • Bedrijfsverzamelgebouw, toewijzing en beheer

  Heeft u een kleine onderneming of start u een bedrijf? De gemeente hierover advies geven.

 • Begraven of cremeren

  U hebt toestemming nodig van de ambtenaar burgerlijke stand als u een overledene wilt begraven of cremeren. Uw uitvaartondernemer kunt dit voor u regelen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties