Resultaten

1 - 10 van de 199 Resultaten
Toon producten van Kaag en Braassem
 • Loterijvergunning

  Voor het houden van een loterij heeft u een vergunning nodig.

 • Melding wijzigen inrichting horeca

  Voor het bij- of afschrijven van een lokaliteit of terras op uw bestaande drank- en horecavergunning.

 • Melding klein evenement

  Organiseert u een kleinschalig evenement, zoals een straat- of buurtfeestje, een straatspeeldag of buurtbarbecue, dan hoeft u hiervoor geen vergunning aan te vragen. Wel meldt u dit bij de gemeente.

 • Stremmingen voor het scheepvaartverkeer

  Gaat u varen? Dan is het handig om te weten wanneer de bruggen open en dicht gaan. Alle informatie over vaarwegen vindt u op de website van de Rijksoverheid.Op de website vaarweginformatie.nl staan de scheepvaartberichten van alle vaarwegen, bruggen en sluizen in heel Nederland. Hier staan korte en lange stremmingen, gehele of gedeeltelijke stremmingen en bijzonderheden zoals evenementen waardoor enige hinder voor het scheepvaartverkeer kan ontstaan.  

 • Contactformulier gemeentelijke belastingen

  Werkzaamheden op het gebied van belastingen worden uitgevoerd door de gemeente Alphen aan den Rijn. Voor vragen kunt u: het contactformulier gemeentelijke belastingen van Gemeente Alphen aan den Rijn gebruiken, een e-mail sturen naar belastingen@kaagenbraassem.nl of op werkdagen bellen via telefoonnummer 14 0172 (spreek in 'Alphen aan den Rijn' en kies voor 'Vragen over gemeentelijke belastingen'.  

 • Ventvergunning

  Onder venten verstaan we het te koop aanbieden en verkopen van producten vanuit een rijdend voertuig. Bij venten is het van belang dat de venter of zijn voertuig in beweging is, tenzij hij/zij de klanten bedient. De venter biedt zijn waren voortdurend aan vanaf een andere plaats. Stilstaan mag alleen om de klanten te helpen, maar niet om op klanten te wachten.  U hebt in de gemeente Kaag en Braassem geen ventvergunning nodig.

 • Stempas voor verkiezingen

  Met uw stempas en een identiteitsbewijs kunt u op de dag van de verkiezing stemmen in een stemlokaal. U ontvangt uw stempas uiterlijk twee weken voor de verkiezingen per post. Meenemen Neem uw stempas mee als u gaat stemmen. Zonder de stempas kunt u uw stem niet uitbrengen. Neem uw identiteitsbewijs mee als u gaat stemmen. U moet zich legitimeren aan de voorzitter van het stembureau.Als identiteitsbewijs kunt u meenemen: uw paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Het identiteitsbewijs mag maximaal 5 jaar verlopen zijn.  

 • Zorgtoeslag, aanvragen

  Zorgtoeslag is een tegemoetkoming in de kosten van uw zorgverzekering. Met de zorgtoeslag kunt u een gedeelte van uw premie voor de zorgverzekering betalen. Hoeveel zorgtoeslag u kunt krijgen, hangt af van onder andere uw inkomen en leefsituatie. De Belastingdienst betaalt de zorgtoeslag uit. Aanvraag Zorgtoeslag kunt u online berekenen en aanvragen op de website van de Belastingdienst www.toeslagen.nl.  

 • Contactformulier

  Wilt u een vraag stellen aan de gemeente of heeft u een op- of aanmerking? U kunt uw vraag stellen via dit contactformulier. Velden gemarkeerd met een ster zijn verplichtte invulvelden. Wilt u iets melden over uw buurt? Bijvoorbeeld over gaten in de weg, kapotte verkeersborden of losliggende putdeksels, vul dan niet het contactformulier in maar doe dan een melding openbare ruimte. 

 • Gedenkteken op graf of urnenplaats

  Wanneer u een gedenkteken (monument, grafsteen, grafmonument of sierurn) wilt plaatsen, dan is hiervoor toestemming nodig. De aanvraag en plaatsing gaat meestal via een steenhouwer, maar u kunt dit ook zelf regelen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties