Resultaten

1 - 10 van de 52 Resultaten
Toon producten van Krimpen aan den IJssel
 • Adreswijziging, verhuizing en emigratie

  U kunt uw verhuizing digitaal aan ons doorgeven

  Als u binnen Krimpen aan den IJssel verhuist of vanuit een andere gemeente naar Krimpen aan den IJssel verhuist dan dient u uw nieuwe adres uiterlijk vijf dagen na de verhuizing door te geven aan de gemeente. Verhuist u naar het buitenland (emigratie), dan moet u dit binnen vijf dagen voor vertrek melden.

  Wanneer u naar een andere gemeente verhuist, dan doet u daar aangifte van verhuizing.

 • Eerste inschrijving in Nederland

  Voor dit product moet u een afspraak maken
  De aangifte 'eerste inschrijving' geldt voor personen die zich vanuit het buitenland voor het eerst in Nederland vestigen of al eerder ingeschreven hebben gestaan, maar uitgeschreven zijn voor 1 oktober 1994.U moet worden ingeschreven als u gedurende een verblijf van zes maanden tenminste vier maanden in Nederland verblijft.

 • Toestemming minderjarigen paspoort/identiteitsbewijs

  Tot 18 jaar is voor de afgifte van een paspoort schriftelijke toestemming nodig van beide ouders (of degene die het gezag heeft). Bij een identiteitskaart is dat tot 12 jaar. Voor de toestemming kunt u gebruik maken van het formulier toestemming reisdocument. Bij de aanvraag moet het toestemmingsformulier  worden meegenomen.

 • Gladheidsbestrijding

  Meer informatie over gladheidbestrijding kunt u hier lezen.

 • Handtekening, legalisatie


  Voor dit product moet u een afspraak maken
  Een legalisatie van een handtekening houdt in dat de burgemeester verklaart dat een handtekening op een bepaald document 'echt' is.

 • Kleine kansspelen (o.a. bingo)

  Op grond van de Wet op de kansspelen moet u van kleine kansspelen (o.a. bingo) een melding doen bij de gemeente. 

 • Naturalisatie

  Er zijn twee manieren om Nederlander te worden:

  • Via de optieprocedure. Door het afleggen van een verklaring dat u Nederlander wilt worden. Deze procedure geldt voor een aantal groepen;
  • Door naturalisatie. Dit is de andere mogelijkheid om als vreemdeling Nederlander te worden.

 • Drankvergunning

  Horecaondernemers en besturen van verenigingen moeten op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet een vergunning voor drank en horeca aanvragen om alcohol te mogen schenken.

  Een BIBOB-onderzoek kan onderdeel uitmaken van de vergunningprocedure.

  U hoeft geen nieuwe drank- en horecavergunning aan te vragen waneer een leidinggevende weggaat of bijkomt. U hoeft alleen een melding te doen van de wijziging

   

 • Echtscheiding inschrijving

  Voor het door u persoonlijk laten inschrijven van de door de rechtbank uitgesproken echtscheiding moet u een afspraak maken
  U kunt bij de gemeente geen verzoek tot echtscheiding indienen. De gemeente verwerkt wel de beschikking van de rechtbank. De rechtbank spreekt namelijk de echtscheiding uit.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  U komt in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerplaats als u een gehandicaptenparkeerkaart heeft en er binnen uw maximale loopafstand onvoldoende parkeerplaatsen zijn.

  De gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats kan worden aangelegd bij uw woning en/of bij uw werkadres. In het laatste geval moet u aangeven op welke dagen en welke tijden u parkeert bij uw werkadres.

  Indien u een aanvraag wilt doen moet u aan de volgende voorwaarden voldoen. (zie voorwaarden)

   

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties