Resultaten

1 - 10 van de 180 Resultaten
Toon producten van Laarbeek
 • Rijbewijs

  U bent geslaagd voor uw eerste rijbewijs of voor een nieuwe categorie? Uw rijbewijs verloopt bijna? Vraag uw nieuwe rijbewijs op tijd aan. U doet dit in de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Grote hoeveelheden dieren houden

  Wilt u grote hoeveelheden of zeldzame dieren houden, omdat u fokker bent of als hobby? Een voorwaarde is dat het mag volgens het bestemmingsplan. Soms heeft u ook een omgevingsvergunning nodig, of moet u een melding doen.

 • Caravan parkeren op openbare weg

  In de gemeente Laarbeek mag u uw caravan 3 dagen in de openbare ruimte parkeren. Wilt u langer parkeren? Dan moet u een ontheffing daarvoor aanvragen.

 • Duurzaamheidslening

  Bent u van plan om uw woning energiezuiniger te maken? Misschien kunt u gebruik maken van de duurzaamheidslening. Hiermee kunt u geld lenen om te investeren in een energiezuinige woning.

 • Woning tijdelijk verhuren

  De Leegstandwet zorgt dat eigenaren van een (koop)woning hun woning tijdelijk kunnen verhuren. Dit gebeurt vaak wanneer de woning al een tijd te koop staat. De verhuurder hoeft zich dan niet aan de huurbeschermingsregels te houden en kan de huurovereenkomst opzeggen, met een opzegtermijn van 3 ma...

 • Vergoeding huisvesting onderwijs

  Scholen kunnen van de gemeente een vergoeding krijgen voor huisvestingsvoorzieningen. U kunt hierbij denken aan nieuwbouw en uitbreiding. Maar ook aan een eerste inrichting met meubels en onderwijsleerpakket.

 • Starterslening

  Wilt u voor het eerst een woning kopen? Maar staan de hoge woonlasten u in de weg? Met de starterslening kunt u misschien toch dat ene speciale huis kopen dat u op het oog heeft.Alle informatie over de starterslening van gemeente Laarbeek kunt u vinden op de website van het Stimuleringsfonds Volk...

 • Visvergunning vijvers Reigerlaan en Lage Heesweg in Beek en Donk

  U wilt graag vissen in de vijvers aan de Reigerlaan of aan de Lage Heesweg in Beek en Donk? U heeft daarvoor toestemming nodig van de gemeente. De gemeente verstrekt maximaal 150 visvergunningen voor deze vijvers. De vergunningen worden ieder jaar verstrekt vanaf 1 mei. De vergunning is dan geldi...

 • Asbest en golfplaten verwijderen

  Wilt u asbest (laten) verwijderen, of een gebouw slopen waarin asbest is verwerkt? Dan moet u dit melden bij de gemeente. Asbest is gevaarlijk voor de gezondheid. Vooral als het beschadigd is of als erin geboord of gezaagd wordt. Daarom moet het verwijderen heel zorgvuldig gebeuren.

 • Toekennen Huisnummer

  Huizen, bedrijfspanden, winkels, kerken enzovoort krijgen allemaal een adres met huisnummer van de gemeente. Alle adressen zijn opgenomen in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Heeft u een nieuw gebouwd huis gekocht of gehuurd? En weet u niet wat het huisnummer is? Dan kunt u het huis...

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties