Resultaten

1 - 10 van de 254 Resultaten
Toon producten van Landsmeer
 • Vergoeding chronisch zieken en gehandicapten

  Deze vergoeding is bedoeld voor de extra kosten in verband met de chronische ziekte. Het gaat vaak om verborgen kosten waar niet altijd een nota van kan worden overlegd, zoals meerkosten dieet, extra kleding en de kosten van het wassen van kleding en beddengoed bij incontinentie,...

 • Stempas

  Bij de verkiezingen mag u alleen stemmen met een stempas. Deze krijgt u uiterlijk 14 dagen voor de verkiezingen thuisgestuurd. Stemmen kan in 1 van de stembureaus binnen de gemeente. Bij het stemmen moet u zich kunnen identificeren. Zonder stempas en identiteitsbewijs mag u niet stemmen.

 • Identificeren bij verkiezingen

  U kunt stemmen als:

 • Eerste rijbewijs aanvragen

  Als u bent geslaagd voor uw rijexamen, kunt u een rijbewijs aanvragen. Dit kan vanaf de eerste werkdag na uw examen. De gemeente controleert in het rijbewijzenregister van de RDW of u echt uw rijbewijs heeft gehaald. Het CBR zet in dit register de verklaring van rijvaardigheid en de verklaring...

 • Rijbewijs met beperkende bepalingen aanvragen

  Om verschillende redenen kan uw rijbevoegdheid worden ingeperkt. Bijvoorbeeld door een ongeval of ziekte. U moet dan een nieuw rijbewijs aanvragen waarin de inperking is verwerkt. U krijgt dan een rijbewijs met beperkende bepalingen. Een beperkende bepaling is bijvoorbeeld dat u niet meer...

 • Jongerenrijbewijs aanvragen

  Door de proef 2toDrive kunnen jongeren van 17 jaar hun autorijbewijs halen. U kunt al rijles nemen als u 16,5 jaar oud bent. Rijexamen doen kan vanaf uw 17e verjaardag.

 • Stemmen in het buitenland

  Nederlanders in het buitenland kunnen stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. Woont u in het buitenland? Of bent u tijdelijk in het buitenland voor werk, vakantie of studie? Dan kunt u op verschillende manieren uw stem uitbrengen.

 • Iemand machtigen om voor u te stemmen

  Kunt u niet zelf stemmen? Dan kunt u iemand hiervoor machtigen. U geeft dan iemand anders toestemming om namens u te stemmen. Dit kan op 2 manieren.

 • Stemmen in een andere gemeente

  Bij de Tweede Kamerverkiezingen mag u ook in een andere gemeente in Nederland stemmen dan waarin u staat ingeschreven. Bijvoorbeeld in de gemeente waarin u werkt. Hiervoor heeft u een kiezerspas nodig. Deze vraagt u aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

 • Jaaropgaven Sociale Zaken

  Iedereen met een uitkering van de gemeente krijgt een jaaropgave. Daarin staat hoeveel premie en belasting u heeft afgedragen. Gebruik uw jaaropgave voor uw belastingaangifte en om huurtoeslag, studiefinanciering of andere toelagen aan te vragen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties