Resultaten

1 - 10 van de 138 Resultaten
Toon producten van Leidschendam-Voorburg
 • Noodmaatregel Tozo 2 aanvragen (vanaf 1 juni 2020)

  Door de coronacrisis verliezen veel zelfstandigen hun inkomsten. Om deze groep tijdelijk te ondersteunen heeft het kabinet de Tijdelijke overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers (Tozo) verlengd. U kunt (weer) een aanvullende uitkering voor levensonderhoud krijgen of een rentedragende lening voor bedrijfskapitaal.

 • Uittreksel basisregistratie personen

  Heeft u een bewijs nodig dat u in de gemeente Leidschendam-Voorburg woont? Vraag dan een uittreksel aan uit de basisregistratie personen (BRP). Daarop staan standaard uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Daarnaast kunt u er andere gegevens op laten zetten, zoals uw nationaliteit. U krijgt het uittreksel binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  Heeft u een bewijs nodig van een geboorte, huwelijk, echtscheiding of overlijden? Dan kunt een kopie van de officiële akte aanvragen. Dat doet u bij de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. U krijgt het uittreksel binnen 5 werkdagen per post thuisgestuurd.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar en kunt u ophalen in het Servicecentrum Leidschendam. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een paspoort 5 jaar geldig. Bij spoed bel 14 070.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het Servicecentrum. Daarvoor maakt u een afspraak. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar en kunt u ophalen in het Servicecentrum Leidschendam. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een ID-kaart 5 jaar geldig. Bij spoed bel 14 070.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan. Daarvoor maakt u een afspraak. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar en kunt u ophalen in het Servicecentrum Leidschendam. Een rijbewijs is meestal 10 jaar geldig. Bij spoed bel 14 070.

 • Verhuizen binnen Nederland

  Verhuist u naar of binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg? Dan moet u dat uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing aan ons doorgeven.

 • Verhuizen vanuit het buitenland

  Komt u uit het buitenland en wilt u in Leidschendam-Voorburg wonen? Dan moet u zich binnen 5 dagen na aankomst inschrijven. Dat doet u persoonlijk in het Servicecentrum. Hiervoor maakt u telefonisch een afspraak. Tijdens het telefoongesprek hoort u wat u moet meenemen naar de afspraak.

 • Hervestigen vanuit het buitenland

  Komt u uit het buitenland en wilt u opnieuw in Nederland gaan wonen? Dan meldt u dit binnen 5 dagen na aankomst persoonlijk bij de gemeente. Bel voor een afspraak.

 • Vertrekken naar het buitenland

  Emigreert u vanuit Leidschendam-Voorburg naar het buitenland? Of verwacht u minimaal 8 maanden in het buitenland te verblijven? Geef uw vertrek uiterlijk 5 dagen vóór uw vertrek door. Als alle bewoners van uw huidige huisadres meeverhuizen, kunt u uw verhuizing online doorgeven. Blijven 1 of meer personen achter? Dan komt iedereen die verhuist persoonlijk naar het Servicecentrum om de verhuizing door te geven. Dit geldt ook voor minderjarige kinderen. Hiervoor maakt u een afspraak.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties