Resultaten

1 - 10 van de 140 Resultaten
Toon producten van Leidschendam-Voorburg
 • Uittreksel basisregistratie personen

  Heeft u een bewijs nodig dat u in de gemeente Leidschendam-Voorburg woont? Vraag dan een uittreksel aan uit de basisregistratie personen (BRP). Daarop staan standaard uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Daarnaast kunt u er andere gegevens op laten zetten, zoals uw nationaliteit. U krijgt het uittreksel binnen 5 werkdagen thuisgestuurd.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  Heeft u een bewijs nodig van een geboorte, huwelijk, echtscheiding of overlijden? Dan kunt een kopie van de officiële akte aanvragen. Dat doet u bij de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. U krijgt het uittreksel binnen 5 werkdagen per post thuisgestuurd.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar en kunt u ophalen in het Servicecentrum Leidschendam. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een paspoort 5 jaar geldig. Bij spoed bel 14 070.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het Servicecentrum. Daarvoor maakt u een afspraak. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar en kunt u ophalen in het Servicecentrum Leidschendam. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een ID-kaart 5 jaar geldig. Bij spoed bel 14 070.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan. Daarvoor maakt u een afspraak. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar en kunt u ophalen in het Servicecentrum Leidschendam. Een rijbewijs is meestal 10 jaar geldig. Bij spoed bel 14 070.

 • Verhuizen binnen Nederland

  Verhuist u naar of binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg? Dan moet u dat uiterlijk 5 dagen na uw verhuizing aan ons doorgeven.

 • Verhuizen vanuit het buitenland

  Komt u uit het buitenland en wilt u in Leidschendam-Voorburg wonen? Dan moet u zich binnen 5 dagen na aankomst inschrijven. Dat doet u persoonlijk in het Servicecentrum. Hiervoor maakt u telefonisch een afspraak. Tijdens het telefoongesprek hoort u wat u moet meenemen naar de afspraak.

 • Hervestigen vanuit het buitenland

  Komt u uit het buitenland en wilt u opnieuw in Nederland gaan wonen? Dan meldt u dit binnen 5 dagen na aankomst persoonlijk bij de gemeente. Bel voor een afspraak.

 • Vertrekken naar het buitenland

  Emigreert u vanuit Leidschendam-Voorburg naar het buitenland? Of verwacht u minimaal 8 maanden in het buitenland te verblijven? Geef uw vertrek uiterlijk 5 dagen vóór uw vertrek door. Als alle bewoners van uw huidige huisadres meeverhuizen, kunt u uw verhuizing online doorgeven. Blijven 1 of meer personen achter? Dan komt iedereen die verhuist persoonlijk naar het Servicecentrum om de verhuizing door te geven. Dit geldt ook voor minderjarige kinderen. Hiervoor maakt u een afspraak.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  De gemeente is in het bezit van uw persoonlijke gegevens. Het gaat om uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. U kunt de gemeente vragen deze gegevens geheim te houden. Dit is gratis. De gemeente blijft wel altijd verplicht deze gegevens door te geven aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties