Resultaten

1 - 10 van de 199 Resultaten
Toon producten van Nijkerk
 • Achternaam kind kiezen

  Bij uw eerste kind kunt u de achternaam zelf kiezen. U kunt uw kind uw eigen achternaam geven of die van uw partner. Alle volgende kinderen van u en uw partner samen krijgen dan automatisch dezelfde achternaam als uw eerste kind. Voor de geboorte of bij de geboorteaangifte legt u de achternaam vast bij de gemeente.

 • Spoedeisend zorg of hulp nodig?

  In levensbedreigende situaties belt u 112. Buiten praktijkuren van de huisarts kunt u terecht bij Huisartsenpost Meander Medisch Centrum Amersfoort (085) 773 11 00. Wanneer u met spoed hulp of zorg nodig heeft, kunt u buiten de kantoortijden terecht bij verschilllende instanties.

 • Hotel, bed and breakfast of camping starten

  Als u een hotel, bed and breakfast (B&B), camping of ander nachtverblijf gaat starten, meldt u dit aan de gemeente. Ook wanneer u het overneemt, verplaatst of beëindigt, neemt u contact op met de gemeente.

 • Verzoek om handhaving

  Als u denkt dat iemand de regels overtreedt dan kunt u de gemeente vragen om daar iets aan te doen. U doet dan een verzoek om handhaving.

 • Woning uit de woonruimtevoorraad halen

  Als huiseigenaar kunt u uw woning uit de woonruimtevoorraad laten halen. U hebt dan een onttrekkingsvergunning nodig van de gemeente. U kunt dit bijvoorbeeld doen, omdat: u een woning als kantoor wilt gebruiken; u twee woningen wilt samenvoegen; u een woning wilt slopen; u een woning wilt gebruiken voor kamerverhuur.

 • Bodeminformatie

  Als u een huis gaat kopen vraagt de hypotheekverstrekker u soms gegevens over het huis en de grond. De gemeente kan u die gegevens geven. Dit heet een bouw- en grondverklaring.

 • Overzicht geleverde persoonsgegevens opvragen

  (Overheids)organisaties kunnen gegevens van u opvragen bij de gemeente. Bijvoorbeeld voor: pensioenen uitkeringen huurtoeslag belastingen rechtszaken Als u wilt weten welke gegevens de gemeente over u heeft geleverd, kunt u hiervan een overzicht opvragen. Dit doet u in de gemeente waar u woont.

 • Persoonsgebonden budget (pgb)

  Heeft u recht op ondersteuning, dan kunt u gebruik maken van de ondersteuning die door de gemeente is ingekocht (zie 'openbare documenten'). Wanneer u kiest voor een pgb, kunt u zelf een zorgaanbieder kiezen die betaalt wordt uit het budget dat daarvoor beschikbaar is.

 • Collecte

  Als u voor een goed doel geld of spullen wilt inzamelen, dan vraagt u een collectevergunning aan bij de gemeente.

 • Dood dier opruimen

  Voor het verwijderen van dode dieren (kadavers) gelden verschillende regels, afhankelijk van het soort dier en de omstandigheden.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties