Resultaten

1 - 10 van de 108 Resultaten
Toon producten van Nissewaard
 • Economische monitor Voorne-Putten

  Op zoek naar cijfers over bevolking, arbeidsmarkt, werkgelegenheid, bedrijvigheid, werkloosheid, detailhandel of economisch klimaat op Voorne-Putten? De economische monitor Voorne-Putten heeft het antwoord.

 • Tegemoetkoming kosten kinderopvang

  U kunt van de gemeente een tegemoetkoming krijgen voor de eigen bijdrage aan de kinderopvangtoeslag.

 • Parkeervergunning

  In het centrum van Spijkenisse en de Gildenwijk betaalt u voor het parkeren op straat. Een parkeervergunning voor bewoners kunt u online aanvragen. Voor andere vergunningen maakt u een afspraak.

 • Aanmeld- en registratieplicht voor handelaren en opkopers

  Bent u handelaar in of opkoper van tweedehands of ongeregelde goederen? Dan moet u zich bij de gemeente aanmelden via het Digitaal Opkopers Loket (DOL). U moet ook uw inkoop, verkoop en voorraad bijhouden in het Digitaal Opkopers Register (DOR).

 • Financiële stukken

  De gemeente geeft op een aantal momenten in het jaar inzicht in de financiële situatie van de gemeente. Hiervoor worden verschillende documenten uitgebracht: begroting, kadernota en jaarrekening.

 • Vrachtwagen parkeren

  Woont u als chauffeur in de gemeente Nissewaard, dan kunt u een abonnement afsluiten voor het parkeren van een vrachtwagen aan de Mosterweg in Spijkenisse.

 • Abonnement parkeergarages

  Voor alle parkeergarages in Spijkenisse kunt u een parkeerabonnement afsluiten. U kiest een abonnement van twee tot zeven dagen per week.

 • Er Op Uit Nissewaard!

  Op eropuitnissewaard.nl vind je allerlei ideeën. Ga de natuur in, cultuur snuiven, shoppen, de gezelligheid opzoeken met een hapje en drankje of stappen tot in de late uurtjes. Want het leven is te mooi om niet te genieten. Onderneem leuke dingen met de mensen die je lief hebt. En zorg voor zoveel mogelijk mooie herinneringen.

 • Beheer bruggen

  In Nissewaard staan 278 bruggen, 8 viaducten en fietstunnels, 161 keermuren, 38 steigers, 25 geluidschermen en vlonders en 136 trappen. De gemeente beheert en onderhoudt deze zogenaamde civieltechnische kunstwerken. Ze zorgen voor de veiligheid en een optimale verbinding tussen de wijken.

 • Wbmgp (Rotterdamwet)

  De gemeente Nissewaard wil een aantrekkelijk woonklimaat voor alle inwoners. We zijn altijd op zoek naar manieren om de leefbaarheid te verbeteren. Eén van de maatregelen die we daartoe inzetten is de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek (Wbmgp).

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties