Resultaten

1 - 10 van de 105 Resultaten
Toon producten van Nissewaard
 • De AVG in Nissewaard

  De gemeente Nissewaard voert veel verschillende werkzaamheden uit voor de inwoners. Bij deze werkzaamheden heeft de gemeente informatie van die inwoner nodig. Alle werkzaamheden waarbij gegevens van inwoners worden gebruikt, staan in het Register van verwerkingen.

 • Wbmgp (Rotterdamwet)

  De gemeente Nissewaard wil een aantrekkelijk woonklimaat voor alle inwoners. We zijn altijd op zoek naar manieren om de leefbaarheid te verbeteren. Eén van de maatregelen die we daartoe inzetten is de Wet bijzondere maatregelen grootstedelijke problematiek (Wbmgp).

 • Spelen

  In Nissewaard staan 1.232 speelobjecten verspreid over 262 locaties in onze gemeente. Dit zijn vooral speeltuinen en toestellen, maar ook de natuurspeeltuinen en openbare sportlocaties met voetbal, basketbal, tennis en panna. Ieder jaar inspecteren we de speelplekken, voeren we onderhoud uit en renoveren wij speelplekken samen met de buurtkinderen en hun ouders.

 • Parkeervergunning

  In het centrum van Spijkenisse en de Gildenwijk betaalt u voor het parkeren op straat. Een parkeervergunning voor bewoners kunt u online aanvragen. Voor andere vergunningen maakt u een afspraak.

 • Jeugdoverlast

  De gemeente Nissewaard, (onder meer de jeugdboa’s), het jongerenwerk (JOZ) en de politie werken samen om jeugdoverlast zoveel mogelijk te voorkomen en beginnende jeugdoverlast vroegtijdig op te lossen.

 • Openingstijden

  De balies van de Stadswinkel en Plein Werk en Inkomen hebben in verband met de maatregelen rondom het coronavirus aangepaste openingstijden. De gemeente Nissewaard werkt alleen op afspraak.

 • Aanslag gemeentelijke belastingen

  Inwoners en bedrijven in de gemeente Nissewaard ontvangen één of meer aanslagen gemeentelijke belastingen. Hiermee betaalt de gemeente de kosten voor onder andere het ophalen van huisvuil, het aanleggen en onderhouden van rioleringen en het onderhouden van groen.

 • Belasting betalen via automatische incasso

  Met de automatische incasso kunt u uw aanslag gemeentelijke belastingen voor het lopende jaar in maandelijkse termijnen betalen.

 • WOZ-gegevens raadplegen

  Bent u eigenaar van een stuk grond of een pand, zoals een woning of een bedrijfspand? Dan krijgt u ieder jaar een WOZ-beschikking. Hierin staat de waarde van uw grond of pand zoals de gemeente die heeft vastgesteld.

 • Hondenbelasting en uitlaatstroken

  Heeft u een of meer honden, dan moet u daarvan aangifte doen en hondenbelasting betalen. De hoogte van de belastingaanslag hangt af van het aantal honden dat u heeft.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties