Resultaten

1 - 10 van de 115 Resultaten
Toon producten van Nuenen, Gerwen en Nederwetten
 • Rommelmarkt

  Een rommelmarkt is een markt waarbij gebruikte of zelfgemaakte spullen te koop worden aangeboden.

 • Bijstand, vakantie melden

  Als u een uitkering krijgt en op vakantie gaat, moet u dit vooraf melden bij de gemeente.

 • Koninklijke onderscheiding, lintje

  Als u iemand kent in uw omgeving die een lintje verdient, dan kunt u die persoon voordragen.

 • Collecte

  Als u voor een goed doel geld of spullen wilt inzamelen, dan vraagt u een collectevergunning aan bij de gemeente.

 • Inzien bouwarchief

  In het bouwarchief vindt u tekeningen en documenten die horen bij verleende vergunningen in de gemeente Nuenen. Denk aan bouwtekeningen van woningen, winkels, kantoren, maar ook constructieberekeningen.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Een gehandicaptenparkeerplaats is een parkeerplaats voor mensen met een lichamelijke beperking. Andere bestuurders mogen hun auto hier niet parkeren. U kunt een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen als u een gehandicaptenparkeerkaart hebt. Hebt u die niet? Dan moet een medische instantie eerst uw beperking onderzoeken.

 • Paspoort

  Met een paspoort kunt u laten zien wie u bent (identificatie). Het is ook een officieel reisdocument. U kunt ermee reizen naar elk land in de wereld. Een paspoort is 10 jaar geldig voor personen die 18 jaar of ouder zijn. Een paspoort is 5 jaar geldig voor personen jonger dan 18. Een paspoort vraagt u aan bij de gemeente. Let op: leen je paspoort niet uit, dit is strafbaar. Zie ook identiteitsfraude.

 • Verwijderen privacygevoelige persoonsgegevens

  De gemeente houdt persoonsgegevens over alle inwoners bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Deze gegevens heeft de gemeente nodig wanneer u bijvoorbeeld gaat trouwen of wanneer uw paspoort verloopt. Als dit nodig is, kan de gemeente uw gegevens ook delen met andere overheidsinstellingen, zoals de Belastingdienst of de politie. Of met organisaties als pensioenfondsen en woningcorporaties. U kunt alleen gegevens over uw adoptie, uw kind dat u ter adoptie hebt afgestaan of uw geslachtsverandering uit de BRP laten verwijderen.

 • Hulp bij het huishouden

  De gemeente kan u helpen als u niet meer alles zelf kunt doen in uw huishouden. Bijvoorbeeld door een ziekte, een beperking of ouderdom.

 • Verhuizing doorgeven

  Als u vanuit een andere gemeente in Nederland naar Nuenen verhuist, of wanneer u binnen Nuenen verhuist, dan dient u dit te melden bij de gemeente Nuenen. U kunt uw verhuizing doorgeven vanaf maximaal vier weken voor de verhuisdatum tot uiterlijk vijf dagen erna. Uw verhuizing wordt dan verwerkt in de Basisregistratie Personen (BRP). Verhuist u naar een andere gemeente? Dan moet u uw verhuizing melden bij uw nieuwe gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties