Resultaten

1 - 10 van de 89 Resultaten
Toon producten van Ooststellingwerf
 • Reclamemateriaal verspreiden

  Voor het verspreiden van reclamemateriaal heeft u geen toestemming of vergunning nodig van de gemeente. 

 • Verhuizen, container

  Gaat u verhuizen? Uw container verhuist dan niet mee! Dit geldt ook voor de milieubox.

 • Verkiezingen, een ander machtigen

  Als u zelf niet kunt stemmen, kunt u iemand anders machtigen om dit voor u te doen. Dit kan bij alle verkiezingen. 

 • Verhuizen naar buitenland

  Voordat u vertrekt uit Nederland, geeft u uw vertrek (emigratie) door aan de gemeente. U emigreert als u minimaal 8 maanden binnen 1 jaar in het buitenland bent. Deze 8 maanden hoeven niet aan te sluiten op elkaar.  Maak een afspraak

 • Uitrit of inrit aanleggen

  Wilt u een in- of uitrit aansluiten vanuit een perceel op de openbare weg, dan moet u dit melden bij de gemeente. Een in- of uitrit is hetzelfde.

 • Sortibak / grijze container

  In de Sortibak horen de waardevolle PMD-grondstoffen. Dat zijn plastics, metalen en drankenkartons (sap- en melkpakken). Ook het afval dat u niet apart kunt inleveren, hoort hierin. Denk aan bijvoorbeeld luiers, stofzuigerzakken, chipszakken etc. Omrin scheidt de grondstoffen uit de Sortibak nog na.

 • Inkoopvoorwaarden goederen en diensten

  Gemeente Ooststellingwerf heeft Algemene inkoopvoorwaarden voor leveringen en diensten. De inkoopvoorwaarden worden gebruikt bij de inkoop van goederen en diensten. Het gebruik van deze voorwaarden schept duidelijkheid en draagt bij tot transparantie in het inkoopproces. Verkoopvoorwaarden van leveranciers worden in principe niet geaccepteerd.

 • Monument aanwijzen

  Soms kan een woning of bouwwerk de status van monument verkrijgen. Bij de gemeente kunt u een verzoek indienen voor aanwijzing van uw pand als gemeentelijk monument. U kunt als eigenaar geen verzoek indienen tot aanwijzing als rijksmonument. Aanvragen aanwijzen monument

 • Bijstand, vrijwilligerswerk

  Als u een bijstandsuitkering ontvangt en wilt u vrijwilligerswerk doen, dan moet u vooraf toestemming vragen aan de gemeente. Uw vrijwilligerswerk mag een betaalde baan niet in de weg staan.

 • Kind adopteren

  Als u een kind adopteert, neemt u de zorg en opvoeding over van de biologische ouders. U en het kind worden dan ook wettelijk familie van elkaar.  Om een adoptie aan te vragen, doet u een verzoek bij de rechtbank. U bent verplicht een advocaat in te schakelen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties