Resultaten

1 - 10 van de 87 Resultaten
Toon producten van Ooststellingwerf
 • Reclamemateriaal verspreiden

  Voor het verspreiden van reclamemateriaal heeft u geen toestemming of vergunning nodig van de gemeente. 

 • Verhuizen, container

  Gaat u verhuizen? Uw container verhuist dan niet mee! Dit geldt ook voor de milieubox.

 • Taxus snoeisel

  De Taxus Baccata bevat Baccatine, een belangrijke grondstof voor de aanmaak van kankerbestrijdende geneesmiddelen. Bij 50% van de chemotherapieën kiest men voor geneesmiddelen op basis van Taxus. Daarom wordt er jaarlijks een inzamelingsactie voor snoeisel van de Taxus gehouden. De inzamelingsactie is een initiatief van stichting Vergroot de Hoop.

 • Verhuizen naar buitenland

  Voordat u vertrekt uit Nederland, geeft u uw vertrek (emigratie) door aan de gemeente. U emigreert als u minimaal 8 maanden binnen 1 jaar in het buitenland bent. Deze 8 maanden hoeven niet aan te sluiten op elkaar.  Maak een afspraak

 • Uitrit of inrit aanleggen

  Wilt u een in- of uitrit aansluiten vanuit een perceel op de openbare weg, dan moet u dit melden bij de gemeente. Een in- of uitrit is hetzelfde.

 • Hulp bij geldzaken en schulden

  De kredietbankAlle inwoners van de gemeente Ooststellingwerf van 18 jaar en ouder, kunnen een beroep doen op  schuldhulpverlening. Geen enkele inwoner van onze gemeente is uitgesloten van schuldhulpverlening.

 • Sortibak / grijze container

  In de Sortibak horen de waardevolle PMD-grondstoffen. Dat zijn plastics, metalen en drankenkartons (sap- en melkpakken). Ook het afval dat u niet apart kunt inleveren, hoort hierin. Denk aan bijvoorbeeld luiers, stofzuigerzakken, chipszakken etc. Omrin scheidt de grondstoffen uit de Sortibak nog na.

 • Inkoopvoorwaarden goederen en diensten

  Gemeente Ooststellingwerf heeft Algemene inkoopvoorwaarden voor leveringen en diensten. De inkoopvoorwaarden worden gebruikt bij de inkoop van goederen en diensten. Het gebruik van deze voorwaarden schept duidelijkheid en draagt bij tot transparantie in het inkoopproces. Verkoopvoorwaarden van leveranciers worden in principe niet geaccepteerd.

 • Paspoort

  Op deze pagina leest u wat u moet doen om een paspoort aan te vragen. U moet uw paspoort altijd persoonlijk aanvragen of verlengen. Afspraak maken Vanwege corona hebben wij onze dienstverlening aangepast. Bekijk de voorwaarden om een afspraak te kunnen maken. Online afspraak maken

 • Individuele inkomenstoeslag

  De individuele inkomenstoeslag is er voor mensen die voor lange tijd een laag inkomen hebben. U krijgt deze uitkering als u geen uitzicht hebt op verbetering van uw inkomen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties