Resultaten

1 - 10 van de 117 Resultaten
Toon producten van Oude IJsselstreek
 • Paspoort

  Heeft u de Nederlandse nationaliteit en bent u in de gemeente Oude IJsselstreek ingeschreven, dan kunt u persoonlijk een Nederlands paspoort aanvragen bij de gemeente. Dit geldt ook voor kinderen, zij moeten zelf bij de aanvraag aanwezig zijn. Wij werken op afspraak. Na circa vijf werkdagen kunt u uw paspoort afhalen. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

 • Zakenpaspoort

  Reist u veel en heeft u vaak een visum nodig? Dan kunt u ook een zakenpaspoort aanvragen. Dit is een dikker paspoort met 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

 • Identiteitskaart

  Heeft u de Nederlandse nationaliteit en staat u ingeschreven in de gemeente Oude IJsselstreek, dan kunt u een Nederlandse identiteitskaart aanvragen. U vraagt deze persoonlijk aan bij de gemeente. Na ongeveer vijf werkdagen kunt u uw identiteitskaart ophalen. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

 • Rijbewijs

  Voor het aanvragen of vernieuwen van een rijbewijs maakt u een afspraak met de gemeente. Na ongeveer een week haalt u het rijbewijs persoonlijk af op het gemeentehuis. Een rijbewijs is meestal tien jaar geldig. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

 • Verklaring omtrent gedrag

  Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties, maar ook verenigingen en stichtingen kunnen daar om vragen als u bijvoorbeeld gaat werken in de kinderopvang, het onderwijs, als taxichauffeur of trainer. U krijgt een VOG als u geen strafbaar feit heeft gepleegd dat relevant is voor de betreffende functie.

 • Uittreksel basisregistratie personen (BRP)

  Het uittreksel basisregistratie personen is een officieel document waarop in ieder geval uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum staan. Het uittreksel vraagt u aan in de gemeente waar u woont. U kunt het uittreksel om verschillende redenen nodig hebben. Bijvoorbeeld als u zich wilt inschrijven voor een woning of een examen. Uittreksel basisregistratie personen (BRP) aanvragen (DigiD)

 • Uittreksel burgerlijke stand

  De gemeente legt belangrijke gebeurtenissen in uw leven vast in een officieel document, een akte. Elke akte blijft in de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. U kunt van de volgende akten een kopie (ook wel: afschrift) bestellen: geboorteakte, huwelijksakte, akte van geregistreerd partnerschap of echtscheiding en overlijdensakte. Uittreksel burgerlijke stand aanvragen (DigiD)

 • Bewijs van in leven zijn

  Vraagt uw pensioenfonds of een andere uitkerende instantie om een bewijs dat u in leven bent? Dan kunt u een bewijs van in leven zijn aanvragen. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

 • Uitnodiging buitenland, garantstelling of logiesverstrekking

  Een garantstelling is een verklaring waarbij u borg staat voor de verblijfskosten van iemand die uit het buitenland naar Nederland komt.

 • Legaliseren handtekening

  Met het legaliseren van uw handtekening bewijst u dat een handtekening op een document echt van u is. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties