Resultaten

1 - 10 van de 117 Resultaten
Toon producten van Oudewater
 • Afvalpas

  U heeft een afvalpas nodig om de ondergrondse container (restafval) te openen of om afval weg te brengen naar de milieustraat. Is uw afvalpas kapot of kwijt vraag dan telefonisch een nieuwe aan. Bent u verhuisd en is er geen afvalpas op uw nieuwe woonadres bel dan de gemeente. Na aanvraag krijgt u de afvalpas binnen 4 dagen opgestuurd.

 • Check waar u recht op heeft

  Als u weinig geld hebt kunt u soms extra steun van de gemeente krijgen. Via onze tool ziet u waar u recht op hebt.

 • Melding doen

  Wilt u melding maken van bijvoorbeeld een gat in de weg of zwerfafval? Of heeft u een tip voor de gemeente? Dan kunt u dit online doorgeven.

 • Restafval (huishoudelijk afval)

  Restafval doet u in de grijze container. Deze wordt 1x per 2 weken opgehaald. Op de website Mijn Afvalwijzer vindt u de ophaaldagen en informatie over afval scheiden. Woont u in een flat of appartement dan gebruikt u een ondergrondse container in uw buurt.

 • Gemeentegrond gebruiken (precario)

  Als u tijdelijk iets op gemeentegrond wilt plaatsen, zoals een bouwkeet, container, bouwsteiger etc., heeft u een vergunning nodig. Dit heet ook wel precario.

 • Kinderopvang zoeken

  U regelt zelf kinderopvang voor uw kind. Er zijn verschillende soorten opvang in de gemeente zoals: buitenschoolse- en tussenschoolse opvang dagopvang peuteropvang gastouderopvang De gemeente houdt toezicht op de kwaliteit van kinderopvang. Via het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) vindt u adressen voor kinderopvang

 • Controle en toezicht kinderopvang

  De gemeente is verantwoordelijk voor controle van de kwaliteit van geregistreerde kinderopvang. De Gemeentelijke Gezondheidsdienst (GGD) voert toezicht en controle uit. Het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) heeft inspectierapporten van opvanglocaties die u kunt bekijken. Zie inspectierapporten kinderopvang

 • Gastouder worden

  Als u gastouder wilt worden moet u zich inschrijven bij een geregistreerd gastouderbureau. U moet minimaal 18 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een Verklaring omtrent gedrag (VOG). Een gastouderbureau vindt u via Landelijk Register Kinderopvang.

 • Inloopspreekuur burgemeester en wethouders

  Iedere laatste dinsdag van de maand is er inloopspreekuur in het stadskantoor. Geef aan met welke bestuurder u wilt spreken over welk onderwerp. Een afspraak maken kan op 2 manieren: stuur e-mail naar bestuurssecretariaat@oudewater.nl bel (0348) 42 84 73 voor afspraak met een wethouder of bel (0348) 42 86 22 voor afspraak met de burgemeester

 • Kostendeclaraties burgemeester en wethouders

  Burgemeester en wethouders maken kosten voor het uitoefenen van hun taak. Deze kosten worden bestuurskosten genoemd en kunnen ze declareren.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties