Resultaten

1 - 10 van de 256 Resultaten
Toon producten van Pijnacker-Nootdorp
 • Verklaring medebewoner

  Gaat u bij iemand anders inwonen of samenwonen? Dan moet u van deze persoon een ondertekende 'Verklaring medebewoner' inleveren. Met deze verklaring geeft de hoofdbewoner toestemming om u op zijn of haar adres te registreren.

 • Registering from abroad

  Are you currently living abroad and are you moving to the Netherlands to stay for at least 4 months? Be sure to register with the municipality at the municipal office, in person, within 5 days of your arrival in the country. Where applicable, bring your spouse and children.

 • Geocaching

  Wilt u geocaching organiseren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp? Dan heeft u hier geen vergunning voor nodig. Wel zijn er een aantal voorwaarden.

 • Echtscheiding melden

  Een scheiding regelt u met een advocaat bij de rechtbank. Zodra uw scheiding is geregeld, meldt u of uw advocaat dit bij de gemeente. Uw echtscheiding is pas definitief als dit verwerkt is in de burgerlijke stand van de gemeente.

 • Cultuurknip

  De Cultuurknip is een subsidieregeling voor inwoners uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het is bedoeld voor nieuwe initiatieven en activiteiten op het gebied van kunst en cultuur.

 • Inkoop en aanbesteden

  Aanbesteden (inkopen) doet de gemeente als ze een werk (bijvoorbeeld de aanleg van wegen) een levering (bijvoorbeeld kantoor-artikelen) of een dienst (bijvoorbeeld onderhoud van het groen) nodig heeft.

 • Greenport Westland-Oostland

  Greenport Westland-Oostland is het grootste glastuinbouwgebied in Nederland en beslaat de gemeenten Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Westland, Midden-Delfland, Leidschendam-Voorburg, Zevenhuizen-Moerkapelle, Waddinxveen, Nieuwerkerk a/d IJssel en Barendrecht.

 • Glastuinbouw

  Samen met het Westland en Lansingerland vormt Pijnacker-Nootdorp de top van de glastuinbouw.

 • Economische visie: ruimte voor duurzaam en nieuw ondernemerschap

  In de visie is stap voor stap in kaart gebracht waar we als gemeente en ondernemers goed in zijn. Er is beschreven wat beter kan en uiteraard ook wat beter moet. We kijken daarbij vanuit onze eigen gemeente naar onszelf, maar ook nadrukkelijk naar onze positie in de regio.

 • Energieloket WoonWijzerWinkel.nl

  Voor inwoners van Haaglanden is er een regionaal energieloket: WoonWijzerWinkel.nl. Hier kunt u terecht voor alle informatie over energieverbetering aan uw woning.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties