Resultaten

1 - 10 van de 191 Resultaten
Toon producten van Putten
 • Zakenpaspoort

  Met een paspoort kunt u u identificeren en reizen. U kunt een zakenpaspoort aanvragen als u veel naar het buitenland reist. Dit paspoort heeft 66 pagina’s in plaats van 34.

 • Hondenbelasting

  In de gemeente Putten wordt geen hondenbelasting geheven. Contactgegevens T (0341) 359 751 E belastingen@putten.nl 

 • Ontheffing reclamevoertuig

  Het is verboden een voertuig dat is voorzien van een aanduiding van handelsreclame, op de weg te parkeren met het kennelijke doel om daarmee handelsreclame te maken. Het college kan van dit verbod ontheffing ontlenen.

 • Informatie koopzondagen

  De gemeenteraad heeft in de Verordening inzake de winkeltijden besloten geen ontheffing voor koopzondagen te verlenen.

 • Ioaz

  Ioaz is de afkorting van de Wet Inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijke arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen. Denkt u na om te stoppen als zelfstandig ondernemer? Omdat u onvoldoende inkomen uit uw bedrijf heeft? Dan heeft u mogelijk recht op deze uitkering. 

 • Uitgifte bouwgrond

  Wanneer u bouwgrond wilt kopen, moet u een verzoek indienen bij de gemeente. Op een bouwkavel kunt u bijvoorbeeld een huis of een bedrijf bouwen. De gemeente regelt de uitgifte van bouwgrond.

 • Nederlands identiteitskaart

  Met de Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart) kunt u u identificeren en reizen. Kinderen van alle leeftijden hebben een eigen paspoort of identiteitskaart nodig als ze naar het buitenland reizen. Aanvragen van een Nederlandse identiteitskaart moet u zelf doen. Afspraak maken voor het aanvragen van een Nederlandse identiteitskaart

 • Vergunning kabels en leidingen plaatsen

  Alleen met toestemming van de gemeente mag u kabels en leidingen in de grond aanleggen. Heeft u als telecommunicatiebedrijf toestemming nodig? Dan gelden de regels uit de Telecommunicatiewet.

 • Betalingsregeling gemeentelijke belastingen

  Heeft u moeite om de gemeentelijke belastingen te betalen? Dan kunt u een betalingsregeling aanvragen. Op basis van het ingevulde formulier wordt beoordeeld of u hiervoor in aanmerking komt. Betalingsregeling gemeentelijke belastingen online aanvragen via DigiD of eHerkenning

 • Melding terras exploiteren

  Als het terras ligt op de openbare weg dan hebt u een vergunning nodig voor het plaatsen van voorwerpen op/ of aan de openbare weg. Terrasmelding online aanvragen Aanvraagformulier terrasmelding downloaden (PDF)

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties