Resultaten

1 - 10 van de 255 Resultaten
Toon producten van Rijssen-Holten
 • Vrijwilligerswerk, begeleiding

  Vrijwilligerswerk is werk waar u geen geld voor krijgt. Als u tijd over heeft en graag anderen helpt, kunt u vrijwilligerswerk doen. De gemeente ondersteunt en stimuleert dit werk. Bent u langdurig werkloos? U kunt in aanmerking komen voor sociale activering.

 • Ontheffing wegenverkeerswet

  De verkeersregels zijn vastgelegd in de Wegenverkeerswet 1994 (WVW) en in het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV). De verkeersregels gelden voor iedereen.

 • Toeristenbelasting betalen

  Het nachtregister kunt u inleveren door te mailen naar belastingen@rijssen-holten.nl.

 • Belastingen, belastinggids

  In deze belastinggids treft u informatie aan over het aanslagbiljet gemeentelijke heffingen. Klikt u hier  om de belastinggids in te zien. 

 • Structurele subsidie

  Wilt u structurele subsidie aanvragen? Dan kunt u dat online doen met EHerkenning.  U kunt twee soorten structurele subsidie aanvragen: budgetsubsidie en exploitatiesubsidie. De budgetten voor structurele subsidies worden vastgesteld in de begrotingsraad van november. 

 • Schouderklopje

  De gemeente Rijssen-Holten wil alle mantelzorgers uit de gemeente Rijssen-Holten een blijk van waardering geven voor alles wat zij voor hun naaste doen in de vorm van het uitreiken van vvv bonnen. Iedere mantelzorger kan één keer per jaar een schouderklopje aanvragen.  

 • sportinvesteringen, subsidie

  Sportverenigingen kunnen een subsidie aanvragen voor een basale sport investering. De subsidie bedraagt maximaal 50% van de sport investering.

 • Prijzenregeling

  Per 1 januari 2016 is het niet meer mogelijk een financiële tegemoetkoming in het prijzengeld aan te vragen.

 • Opnieuw inschrijven in Nederland

  U woonde vroeger in Nederland. Nu verhuist u vanuit het buitenland weer naar Nederland. U schrijft zich dan opnieuw in bij een gemeente. Bent u voor oktober 1994 naar het buitenland verhuisd? Dan laat u zich niet opnieuw inschrijven. U doet dan een ‘eerste inschrijving’.

 • Reizen met kinderen

  Als u met uw kinderen naar het buitenland reist, hebben zij een eigen identiteitskaart of paspoort nodig. Het maakt niet uit hoe oud uw kind is. Heeft u een andere achternaam dan uw kind? En gaat u alleen met uw kind op reis? Bij de grens controleert de Koninklijke Marechaussee of u de ouder of de voogd bent. Reist u binnen het Schengengebied (de meeste Europese landen)? Dan is er geen grenscontrole.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties