Resultaten

1 - 10 van de 89 Resultaten
Toon producten van Roerdalen
 • Inrijden afgesloten wegen

  U mag geen gebied binnengaan dat door ons is afgezet of wegen berijden die door ons zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Als u dat toch wilt doen, heeft u een ontheffing nodig.

 • Starterslening

  Bent u een starter op de woningmarkt? Dan kunnen we u helpen bij het kopen van een woning in Roerdalen. Hiervoor hebben wij de Starterslening. De starterslening overbrugt het verschil de kosten van de woning en de hypotheek die u kunt krijgen.

 • Experimenteerbudget

  Heeft u ideeën over wat er beter of anders kan in Roerdalen? Of over hoe we als gemeente dingen slimmer of sneller kunnen aanpakken? We dagen u uit samen met ons te werken aan de verbetering van uw dorp én onze manier van werken. We willen graag samen met u experimenteren en dingen écht anders gaan doen.

 • Persoonsgegevens inzien of aanpassen

  U kunt de persoonsgegevens die van u geregistreerd staan in de BRP inzien. Ga naar mijn.overheid.nl en log in met DigiD. Liever niet inloggen met DigiD? U kunt ook bij ons terecht. Bel ons hiervoor op telefoonnummer (0475) 538 888 en maak een afspraak. Breng uw identiteitsbewijs mee.

 • Loterij, prijsvraag of bingo organiseren

  Een loterij, prijsvraag of bingo is een kansspel. Als u een kansspel wilt organiseren, heeft u een vergunning nodig. Die kunt u bij ons aanvragen. Voor het organiseren van een kansspel gelden voorwaarden.

 • Transport gevaarlijke stoffen

  U mag in de gemeente geen gevaarlijke stoffen vervoeren, laden of lossen. Is het toch nodig om deze stoffen te vervoeren? Vraag dan ontheffing aan.

 • Openingstijden horeca

  Als horecabedrijf mag u tussen 3.00 en 7.00 uur geen bezoekers binnen hebben. Op 1 januari geldt dit verbod niet. Daarnaast hebben wij een aantal nachten vastgesteld waarop u tot 4.00 uur open mag blijven. Wilt u vaker tot 4.00 uur open blijven? Dat mag maximaal 5 keer per jaar. U meldt dit van tevoren aan ons.

 • Marktplaats aanvragen

  Wilt u een plaats op de weekmarkt in Vlodrop? Dan heeft u een vergunning nodig. Verder moet u ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en u moet verzekerd zijn.

 • Standplaats aanvragen

  Wilt u goederen of etenswaren verkopen vanuit een kraam of wagen, zoals een viskraam of een bloemenstalletje? Vraag dan een standplaatsvergunning bij ons aan. Met een standplaatsvergunning mag u met uw kraam op een openbare plek in de open lucht staan.

 • Koninklijk Predicaat

  Het Predicaat Koninklijk is een onderscheiding voor een vereniging, stichting, instelling of onderneming. Met een Predicaat Koninklijk mag u de titel Koninklijk toevoegen aan de naam van uw organisatie. U mag ook de Koninklijke Kroon gebruiken, bijvoorbeeld op uw briefpapier.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties