Resultaten

1 - 10 van de 158 Resultaten
Toon producten van Roosendaal
 • Werk zoeken

  Lukt het u nog niet om werk te vinden? Het Werkplein Hart van West-Brabant kan u ondersteunen. Want iedereen heeft recht op mee kunnen doen in de samenleving. Jong of oud, met weinig of veel ervaring. Of met een arbeidsbeperking. Iedereen met een bijstandsuitkering ontvangt persoonlijke begeleiding van een klantmanager om werk te vinden.

 • Bijstandsuitkering aanvragen

  Heeft u geen werk of verdient u te weinig om van rond te komen? Dan kunt u een (aanvullende) bijstandsuitkering aanvragen. Dit doet u bij het Werkplein Hart van West-Brabant. De bijstandsuitkering is een tijdelijk inkomen terwijl u actief naar werk zoekt.

 • Schuldhulpverlening

  Heeft u schulden? Heeft u elke maand meer kosten dan inkomsten? Vraag dan om hulp voordat de situatie uit de hand loopt. Met schuldhulpverlening gaat de gemeente samen met u op zoek naar oplossingen. Voor schuldhulpverlening en schuldsanering kunt u terecht bij de WijZijn Traversegroep.

 • Bijzondere bijstand

  Heeft u onverwachte kosten waarvoor u geen geld opzij heeft kunnen zetten? Dan kunt u mogelijk bijzondere bijstand ontvangen. Bijzondere bijstand is voor noodzakelijke kosten die u zelf niet kunt betalen. U hoeft geen bijstandsuitkering te hebben om bijzondere bijstand te kunnen ontvangen. Ook met een andere uitkering, een laag pensioen of een laag salaris kunt u soms bijzondere bijstand krijgen. U kunt bijzondere bijstand aanvragen bij het Werkplein Hart van West-Brabant.

 • Bijstandsfraude

  Uitkeringen moeten terechtkomen bij mensen die daar recht op hebben. Houdt iemand zich niet aan de regels dan is dat fraude. Iedereen kan fraude (anoniem) melden.

 • Collectieve zorgverzekering

  Werkplein Hart van West-Brabant biedt u een uitgebreide zorgverzekering voor een lage premie. Bij het Werkplein bent u uitgebreid verzekerd. Want als u ziek bent, dan wilt u niet voor onverwacht hoge kosten komen te staan.

 • Individuele inkomenstoeslag

  Heeft u (meer dan) drie jaar een laag inkomen? Dan kunt u 1 keer per jaar extra geld aanvragen. Dit noemen we individuele inkomenstoeslag. Dit extraatje is bedoeld voor onverwachte uitgaven, bijvoorbeeld voor een nieuwe koelkast of wasmachine. Of om onverwachte rekeningen van te betalen. U kunt dit aanvragen bij het Werkplein Hart van West-Brabant.

 • Kinderen doen mee

  Heeft u een laag inkomen en kunnen uw kinderen daardoor niet deelnemen aan sport, cultuur of activiteiten op school? Kinderen kunnen via Stichting Leergeld, Stichting Paul en het Jeugdcultuurfonds Brabant meedoen aan allerlei activiteiten. U kunt voor uw kinderen van 4 tot 18 jaar bijdragen ontvangen voor sport, cultuur en activiteiten op school. Deze bijdragen zijn beschikbaar voor alle gezinnen met een inkomen tot 120% van het bijstandsniveau. Daarnaast kunt u van de Belastingdienst toeslagen ontvangen als u kinderen heeft.

 • Regelingen werk, geld en inkomen

  Heeft u minder te besteden, weinig spaargeld en geen dure bezittingen? Dan kan de gemeente Roosendaal u verder helpen. Dat doen we samen met andere organisaties. We zetten graag alle mogelijkheden voor u op een rij. Zodat u kunt meedoen aan de samenleving.

 • Medische zorg

  Medische zorg van de huisarts of de wijkzuster en langdurige verzorging in een instelling kunt u zelf regelen. Deze vormen van zorg worden niet geleverd door de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties