Resultaten

1 - 10 van de 76 Resultaten
Toon producten van Sint-Michielsgestel
 • Aankondigingsbord reserveren

  Misschien wil je reclame maken voor jouw evenement? Dan kun je toestemming vragen om gebruik te maken van een of meer van onze aankondigingsborden. Hiervoor vul je het formulier 'Aankondigingsbord reserveren' in.

 • Afspraak maken

  Afspraak maken met de gemeente.

 • Afvalstoffenheffing

  Wij halen huishoudelijk afval op. Met de opbrengst van de afvalstoffenheffing betalen we de kosten voor het ophalen en verwerken van huishoudelijk afval. Je ontvangt elk jaar een aanslag. Ben je het niet eens met de aanslag of kun je deze niet betalen? Maak dan bezwaar of vraag om kwijtschelding. 

 • Afvalwijzer

  Wil je weten op welke dag wij welk afval bij jou ophalen? Kijk dan in de AfvalWijzer. In de AfvalWijzer vind je ook informatie over soorten afval en milieustraten. Je kunt de AfvalWijzer als app downloaden op jouw telefoon of tablet. Of bekijk de afvalwijzer via de speciale website.

 • Archief van deze website

  Ben je op zoek naar een pagina die op de oude website stond, maar die er nu niet meer op staat? Ga dan naar www.sint-michielsgestel.archiefweb.eu en geef in de kalender in de grijze balk de datum aan wanneer je de pagina voor het laatst hebt gezien. Of zoek op zoekwoord in de grijze balk.

 • Asbest

  Wil je een woning, schuur of bedrijfsgebouw verbouwen of slopen? En is dit bouwwerk gebouwd voor 1994? Dan is de kans groot dat je asbest tegenkomt. Asbest levert grote risico's op voor de gezondheid. Zolang asbest vastzit in ander materiaal hoeft het niet gevaarlijk te zijn. Het wordt een risico voor de gezondheid als de asbestvezels vrijkomen en je de vezels inademt. Bijvoorbeeld bij sloopwerkzaamheden.

 • Begroting

  Wil je weten hoe en waaraan de gemeente geld uitgeeft? Bekijk dan de programmabegroting en de jaarrekening.

 • Bekendmakingen

  Op deze pagina vind je de officiële bekendmakingen van de gemeente Sint-Michielsgestel. Wil je een melding krijgen als er in je buurt iets verandert? Dat kan met een gratis abonnement op een e-mailservice of met een gratis app.

 • Belasting betalen met automatische incasso

  Je kunt je belastingen in één keer betalen. Of je kunt met een automatische incasso in termijnen betalen. Het machtigen regel je via de digitale belastingbalie. Via de digitale belastingbalie kun je ook je rekeningnummer wijzigen.

 • Belastingbalie

  Als inwoner van onze gemeente kun je gebruik maken van de digitale Belastingbalie. Hier kun je veel belastingzaken zelf regelen. Het gaat dan om belastingzaken die te maken hebben met de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties