Resultaten

1 - 10 van de 92 Resultaten
Toon producten van Sint-Michielsgestel
 • Aankondigings­bord reserveren

  Misschien wil je reclame maken voor jouw evenement? Dan kun je toestemming vragen om gebruik te maken van een of meer van onze aankondigingsborden. Hiervoor vul je het formulier 'Aankondigingsbord reserveren' in.

 • Afkoppelen regenwater

  Door veranderingen in het klimaat zijn er steeds vaker lange droge periodes. Maar er valt ook in korte tijd veel regen. Het meeste regenwater verdwijnt in de riolering. Dat is niet alleen zonde van het schone regenwater, maar ons riool raakt bij hevige regenval ook overbelast. Hierdoor ontstaat wateroverlast. Daarom proberen we het regenwater (langer) vast te houden in het gebied. Bijvoorbeeld door gescheiden riolering en watertuinen aan te leggen.

 • Afkoppelen van regenwater

  Bewonersinitiatief Met elkaar voor Mekaar (MevM) wil zoveel mogelijk mensen stimuleren om hun regenpijp af te koppelen van het riool.  Ze beginnen met een pilot om een aantal technische aspecten in de praktijk te testen.

 • Afspraak maken

  Afspraak maken met de gemeente.

 • Afval

  Via deze pagina lees je meer over afvalinzameling in onze gemeente.

 • Afvalstoffen­heffing

  Wij halen huishoudelijk afval op. Met de opbrengst van de afvalstoffenheffing betalen we de kosten voor het ophalen en verwerken van huishoudelijk afval. Je ontvangt elk jaar een aanslag. Ben je het niet eens met de aanslag of kun je deze niet betalen? Maak dan bezwaar of vraag om kwijtschelding. 

 • Afvalwijzer

  Wil je weten op welke dag wij welk afval bij jou ophalen? Kijk dan in de AfvalWijzer. In de AfvalWijzer vind je ook informatie over soorten afval en milieustraten. Je kunt de AfvalWijzer als app downloaden op jouw telefoon of tablet. Of bekijk de afvalwijzer via de speciale website.

 • Archief van deze website

  Ben je op zoek naar een pagina die op de oude website stond, maar die er nu niet meer op staat? Ga dan naar www.sint-michielsgestel.archiefweb.eu en geef in de kalender in de grijze balk de datum aan wanneer je de pagina voor het laatst hebt gezien. Of zoek op zoekwoord in de grijze balk.

 • Asbest

  Wil je een woning, schuur of bedrijfsgebouw verbouwen of slopen? En is dit bouwwerk gebouwd voor 1994? Dan is de kans groot dat je asbest tegenkomt. Asbest levert grote risico's op voor de gezondheid. Zolang asbest vastzit in ander materiaal hoeft het niet gevaarlijk te zijn. Het wordt een risico voor de gezondheid als de asbestvezels vrijkomen en je de vezels inademt. Bijvoorbeeld bij sloopwerkzaamheden.

 • Begroting

  Wil je weten hoe en waaraan de gemeente geld uitgeeft? Bekijk dan de programmabegroting en de jaarrekening.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties