Resultaten

1 - 10 van de 127 Resultaten
Toon producten van Tiel
 • Verhuizing doorgeven

  Uw verhuizing moet u doorgeven aan de gemeente waar u gaat wonen. Doe dit uiterlijk 5 dagen nadat u verhuisd bent.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Met een gehandicaptenparkeerkaart kunt u parkeren op de gehandicaptenparkeerplaatsen in alle EU-landen, Liechtenstein, Noorwegen, IJsland en Zwitserland. U moet zich wel houden aan de lokale parkeerregels.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Een gehandicaptenparkeerplaats is een parkeerplaats voor mensen met een lichamelijke handicap. Andere bestuurders mogen hun auto hier niet parkeren. U kunt een eigen gehandicaptenparkeerplaats bij uw woning aanvragen bij de gemeente. U krijgt dan een gereserveerde parkeerplaats waar alleen de auto met uw kenteken mag staan.

 • Erepenning

  Aan mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt binnen de gemeente Tiel kan een erepenning worden toegekend. Officieel heet deze penning 'Erepenning der stad Tiel'.

 • Voetveer

  Met het voetveer 'Pomona' kunt u de overtocht van Tiel naar Wamel maken en vice versa. U vindt het voetveer aan de Waalkade, adres gegevens nabij Veerweg 2, 4001 NJ in Tiel. Komt u met de auto dan kunt u deze (betaald) parkeren op de Waalkade. In verband met werkzaamheden is parkeren op de Waalkade tijdelijk niet mogelijk. U kunt uw auto tegen betaling parkeren in parkeergarage Westluidense Poort.

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Als u iets bent verloren of hebt gevonden, kunt u hiervan aangifte doen bij de gemeente, niet bij de politie. U moet wél aangifte doen bij de politie als u denkt dat het om diefstal gaat.

 • Collecteren

  U hebt een collectevergunning nodig als u voor een goed doel geld of goederen wilt inzamelen (huis-aan-huis of op openbare plekken).

 • Aanvraag over uw persoonsgegevens (AVG)

  In de privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) staan uw rechten als inwoner en onze plichten als gemeente. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die direct over u gaan. Denk aan: naam, adres en financiële gegevens zoals uw bankrekeningnummer.

 • Schuldhulpverlening

  Heeft u moeite om rond te komen? Heeft u schulden en kunt u deze niet meer betalen? Weet u niet meer hoe u dit zelf kunt oplossen? Vraag dan de medewerkers van het team Schuldhulpverlening om advies. Zij denken met u mee, gratis en onafhankelijk. Samen met u maken zij een plan om uw inkomsten en uitgaven in evenwicht te krijgen en houden. Als u ook schulden heeft, proberen zij samen met u een goede oplossing te vinden.

 • Budgetbeheer

  Heeft u geldproblemen of loopt u risico deze te krijgen? Dreigt u het overzicht kwijt te raken? Lukt het niet om iedere maand uw rekeningen op tijd te betalen? Dan kan het helpen als iemand er tijdelijk voor zorgt dat uw rekeningen op tijd worden betaald. Budgetbeheer kan voor u een oplossing zijn. Zo voorkomt u dat u schulden krijgt, of dat uw schulden verder oplopen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties