Resultaten

1 - 10 van de 112 Resultaten
Toon producten van Tubbergen
 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een paspoort 5 jaar geldig. Eén week later kunt u het document persoonlijk afhalen of, tegen betaling, laten bezorgen. Let op: ook kinderen moeten persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en bij het ophalen.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Een identiteitskaart voor volwassenen is 10 jaar geldig. Voor jongeren tot 18 jaar is een identiteitskaart 5 jaar geldig. Eén week later kunt u het document persoonlijk afhalen of, tegen betaling, later bezorgen. Let op: ook kinderen moeten persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en bij het ophalen.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Ook om uw rijbewijs te vernieuwen (verlengen) gaat u naar het gemeentehuis. Eén week later kunt u het rijbewijs persoonlijk afhalen of, tegen betaling, laten bezorgen. Een rijbewijs is meestal 10 jaar geldig.

 • OZB

  Bent u op 1 januari van het belastingjaar eigenaar en/of gebruiker van een onroerende zaak (woning/bedrijfspand), dan bent u belastingplichtig voor de onroerende-zaakbelastingen (OZB). De OZB wordt in rekening gebracht bij: • eigenaren van woningen • eigenaren en gebruikers van niet-woningen (bijvoorbeeld een kantoorpand) • eigenaren en gebruikers van onbebouwde stukken grond (bijvoorbeeld een bouwkavel of een bosperceel). Als eigenaar wordt iemand aangemerkt, wanneer er sprake is van eigendom, bezit of beperkt zakelijk recht. Een beperkt zakelijk recht betreft bijvoorbeeld erfpacht, vruchtgebruik, recht van gebruik en/of bewoning of recht van opstal. De gebruiker betaalt alleen OZB voor het niet-woning gedeelte. Voor het gedeelte dat bewoond wordt, bijvoorbeeld een woning bij een boerderij, betaalt u geen OZB. De eigenaar betaalt wel OZB over de volledige waarde.

 • Erkennen van het vaderschap

  Wilt u als man een kind erkennen? Dit doet u bij de burgerlijke stand van de gemeente of via een notaris. Dit kan ook als u niet de biologische vader bent. Doordat u het kind erkent, wordt u de wettelijke vader. Daarmee krijgt u alle rechten en plichten die horen bij het vaderschap. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Naamskeuze kind

  Als ouders mag u kiezen welke achternaam uw eerste kind krijgt. Die van u of van uw partner. U kiest vóór de geboorte of bij de geboorteaangifte.

 • Wonen in Tubbergen

  Op de website www.kavelsintubbergen.nl vindt u alle informatie over nieuwbouwplannen.

 • Melding openbare ruimte

  Meldingen storingen en onvolkomenheden in de openbare ruimte. Is er iets kapot in de openbare ruimte bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Meld het ons meteen. Ook als het gaat om rondslingerend afval of vernielingen. Ernstige problemen lossen we zoveel mogelijk snel op. Minder dringende zaken plannen we in.

 • Ruimtelijke Plannen

  De gemeente legt het gebruik van gronden vast in ruimtelijke plannen, zoals een bestemmingsplan of een wijzigingsplan. Het kan bijvoorbeeld gaan om het gebruik voor wonen, bedrijven, agrarisch, recreatie en groen.

 • Starterslening

  Wilt u voor het eerst een woning kopen maar kunt u niet genoeg hypotheek krijgen? Dan kunt u een Starterslening aanvragen als u voldoet aan de voorwaarden van de gemeente

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties