Resultaten

1 - 10 van de 205 Resultaten
Toon producten van Tynaarlo
 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U kunt hiervoor op onze website een afspraak maken. Na vijf werkdagen kunt u uw paspoort ophalen bij de servicebalie van het gemeentehuis. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Een paspoort voor jongeren tot 18 jaar 5 jaar.

 • ID-kaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U kunt hiervoor op onze website een afspraak maken. Na 5 werkdagen kunt u uw ID-kaart ophalen bij de servicebalie van het gemeentehuis. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig, een ID-kaart voor jongeren (tot 18 jaar) is 5 jaar geldig. Met een ID-kaart kunt u alleen binnen Europa reizen.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U kunt hiervoor online een afspraak maken. Na ongeveer 5 werkdagen kunt u uw rijbewijs ophalen bij de balie. De meeste rijbewijzen zijn 10 jaar geldig.

 • Een melding doen

  Is er iets kapot bij u in de buurt? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal of stoeptegel? Is er sprake van rondslingerend afval, vernielingen of overlast? Meld het meteen via onze website. Dan komt deze informatie direct bij de juiste afdeling terecht en kunnen we zo snel mogelijk actie ondernemen. Kleine gebreken en ernstige problemen lossen we vaak meteen op. Minder dringende zaken plannen we in.

 • Vragen en opmerkingen

  Heeft u een vraag aan de gemeente? Dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

 • Toerisme informatie

  Informatie over toerisme in de gemeente Tynaarlo.

 • Advies en ondersteuning voor ondernemers

  Onze bedrijvencontactfunctionaris Gerrit van Bruggen is het centrale aanspreekpunt voor ondernemers en vormt de schakel tussen het bedrijfsleven en de gemeente. U kunt bij hem terecht met uw vragen en wensen over ondernemen in de gemeente Tynaarlo. Hij is uw gids in gemeenteland. Wilt u direct weten wat u als ondernemer moet weten en regelen? Kijk dan op ondernemersplein.nl met informatie van de rijksoverheid voor ondernemers.

 • Drank- en Horecavergunning

  Als ondernemer van een horecabedrijf, kantine, bedrijfsrestaurant of slijterij moet u in het bezit zijn van een drank- en horecavergunning om alcoholische dranken te verkopen. Deze vergunning vraagt u aan in het gemeentehuis. U kunt daarvoor een afspraak maken. Neem de ingevulde aanvraagformulieren mee. Ook als u uw horecazaak verplaatst of uw ondernemingsvorm verandert (bijvoorbeeld van een eenmanszaak in een BV) moet u een vergunning aanvragen. De benodigde formulieren vindt u onderaan deze pagina.

 • Toeristische informatie

  De wereld ziet er mooi uit hier in de kop van Drenthe. Ontdek het en u gaat van dit gebied houden. Van de Hondsrug, van de Drentsche Aa, de bossen en de meren. Van het goede leven in onze landelijke omgeving. Tynaarlo bezoeken is ook een beetje thuiskomen. Genieten. Genieten van het zonlicht door de bomen, onderweg. Van het geluid van de vogels. Met de gezelligheid en het vertier van de steden Groningen of Assen om de hoek. Of het nu gaat om werken, wonen of recreëren, u bent er van harte welkom!

 • Evenement organiseren

  Wilt u een evenement organiseren? Zoals een braderie, optocht, feest of een herdenking? En is uw evenement voor publiek toegankelijk? Dan heeft u vaak een vergunning nodig. Voor bepaalde kleinschalige evenementen die nagenoeg geen risico's of overlast met zich meebrengen heeft u waarschijnlijk geen evenementenvergunning nodig. Wilt u op zondag of een feestdag een evenement organiseren vóór 13.00 uur? Dan heeft u waarschijnlijk ook een ontheffing van de Zondagswet nodig. Vanwege de coronacrisis en de maatregelen die van kracht zijn, moet u bij uw (digitale) aanvraag ook een coronaplan bij ons indienen. Wat daar in moet staan vindt u verderop op deze pagina.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties