Resultaten

1 - 10 van de 98 Resultaten
Toon producten van Uithoorn
 • Waarmerken kopie

  U kunt een kopie van een afschrift of document laten waarmerken. Daarmee wordt bevestigd dat in de kopie precies hetzelfde staat als in het origineel.  De gemeente waarmerkt geen diploma's. Hiervoor kunt u terecht bij de onderwijsinstelling waar u het diploma of getuigschrift heeft behaald. 

 • Uittreksel Basisregistratie personen

  U vraagt een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP) aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven. Op een afschrift staat uw naam, geboortedatum, geboorteplaats en adres. Ook andere gegevens zijn mogelijk. Geef daarom duidelijk aan waarvoor u het nodig heeft. 

 • Grofvuil inleveren of ophalen

  U kunt uw grofvuil, grote en kleine apparaten, frituurvet etcetera, zelf wegbrengen naar het Scheidingsdepot. U kunt hiervoor gratis een bakfiets lenen. Ook is het mogelijk om het tegen betaling op te laten halen door de gemeente.  Grofvuil inleveren 

 • Verkeersontheffing aanvragen

  Het kan voorkomen dat u voor bepaalde werkzaamheden of evenementen gebruik moet maken van de openbare ruimte. Of dat u zich tijdens die werkzaamheden niet aan de geldende verkeersregels kunt houden. Misschien heeft u een ontheffing nodig of moeten er tijdelijke verkeersmaatregelen genomen worden.

 • Terrasvergunning aanvragen

  Ligt uw terras op gemeentegrond? U moet dan ook precariobelasting betalen. Dit is belasting die u betaalt voor het gebruik van openbare grond.

 • Een evenement organiseren

  Als u een evenement organiseert moet u een evenementenvergunning aanvragen of een melding doen. Dat doet u via DigiD.   Aanvraag evenementenvergunning  Aanvraag evenementenvergunning 

 • Reclameborden plaatsen

  U mag een activiteit of evenement aankondigen met driehoeksborden of sandwichborden. Dit zijn borden die vastgemaakt worden aan een lantaarnpaal. 

 • Aanvraag vaststelling subsidie

  Subsidies van meer dan € 5.000,- moeten, na het jaar van toekenning, verantwoord worden. De gemeente bekijkt of de gestelde doelen zijn gehaald en daarna vindt de vaststelling van het subsidiebedrag plaats.Aanvraag vaststelling subsidie  Aanvraag vaststelling subsidie 

 • Tussentijdse wijziging in het leerlingenvervoer

  Als er tussentijdse wijzigingen optreden in het leerlingenvervoer van uw zoon, dochter of leerling dient u deze wijziging direct door te geven via het wijzigingsformulier. Tussentijdse wijziging in het leerlingenvervoer  Tussentijdse wijziging in het leerlingenvervoer 

 • Buitenlandse echtscheiding melden

  Als u in het buitenland bent gescheiden dan moet u ervoor zorgen dat uw echtscheiding bij uw eigen gemeente wordt geregistreerd. Voor meer informatie en het laten registeren van uw buitenlandse scheiding maakt u telefonisch (0297-513111) een afspraak.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties