Resultaten

1 - 10 van de 153 Resultaten
Toon producten van Veere
 • Caravan parkeren op de openbare weg

  Als u uw caravan, kampeerwagen, camper, aanhanger of vouwwagen op de openbare weg wilt parkeren, mag dit meestal maar voor 3 dagen. Als u langer wilt parkeren, vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.

 • Verhuizen naar Nederland

  Als u in Nederland komt wonen, moet u zich inschrijven bij de gemeente. Dit geldt ook als u al eerder in Nederland hebt gewoond.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Als u een geldige verblijfsvergunning hebt, maar (nog) niet de Nederlandse nationaliteit, dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen bij de gemeente. Met een vreemdelingenpaspoort kunt u naar alle landen reizen, behalve naar uw land van herkomst. Direct afspraak maken

 • Woonwagen, standplaats

  In de gemeente zijn standplaatsen ingericht voor het plaatsen van woonwagens. Of u in aanmerking komt voor een eigen standplaats hangt af van de beschikbare plaatsen en van aanvullende criteria. U hebt een omgevingsvergunning nodig voor het plaatsen of bewonen van een woonwagen en/of als het bestemmingsplan woonwagens niet toelaat.

 • Bodemvervuiling verwijderen

  Als u eigenaar bent van een stuk grond en uit bodemonderzoek blijkt dat de grond (ernstig) vervuild is, moet u dit in de meeste gevallen laten schoonmaken. Alleen officieel goedgekeurde bedrijven mogen bodemvervuiling verwijderen.

 • Hotel, bed and breakfast of camping starten

  Als u een hotel, bed and breakfast (B&B), minicamping of ander nachtverblijf gaat starten, neemt u contact op met de gemeente. Ook wanneer u het overneemt, verplaatst of beëindigt, neemt u contact op met de gemeente.

 • Inburgeren

  Als u in Nederland komt wonen, is het belangrijk dat u de Nederlandse taal leert. Het is ook belangrijk dat u leert hoe Nederlanders wonen en werken. Dit noemen we inburgeren. Als u het inburgeringsexamen hebt gehaald, dan bent u ingeburgerd.

 • Monument, subsidie

  Voor onderhoud of restauratie van uw monument, rijksmonument, waardevol pand of beschermd stadsgezicht Veere, kunt u subsidie aanvragen bij de gemeente.  Direct subsidie waardevol pand aanvragen

 • Briefadres

  Als u geen vast woonadres in Nederland hebt, kunt u zich tijdelijk inschrijven op het adres van iemand anders of van een instelling. Dit heet een briefadres. Op dit adres ontvangt u dan voortaan uw post. U vraagt dit briefadres aan bij de gemeente.

 • Demonstratie of protestactie houden

  Iedereen mag in Nederland op elke openbare plek een manifestatie houden, ongeacht de inhoud. Bij een manifestatie kunt u denken aan een demonstratie, betoging, vergadering of andere publieke bijeenkomst. Omdat de gemeente de openbare orde tijdens een betoging of demonstratie moet handhaven, is het wel noodzakelijk dat u de gemeente tijdig informeert over uw plannen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties