Resultaten

1 - 10 van de 136 Resultaten
Toon producten van Vught
 • Paspoort

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw paspoort afhalen.

 • Zakenpaspoort

  Reist u veel? Dan kunt u ook een zakenpaspoort aanvragen. Dit is een gewoon paspoort. Het is alleen dikker, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Woont u in Nederland, hebt u niet de Nederlandse nationaliteit, maar wel een verblijfsvergunning type I of II in Nederland en heeft u geen paspoort van uw eigen land? Dan hebt u een vreemdelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Woont u in Nederland, hebt u niet de Nederlandse nationaliteit, en hebt u een verblijfsvergunning type III of IV? Dan hebt u een vluchtelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Tweede paspoort

  Reist u veel, ook naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of kunt u tijdelijk niet over uw paspoort beschikken in verband met een visumaanvraag? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. U maakt daarvoor een afspraak. U kunt aantonen dat u het tweede paspoort nodig hebt.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw identiteitskaart ophalen.

 • Reizen met kinderen

  Reist u met uw kinderen naar het buitenland? En hebt u een andere achternaam dan zij? U hebt een bewijs nodig dat u de vader of moeder bent, of het ouderlijk gezag hebt.

 • Afvalkalender

  Wij halen in Vught veel afval aan huis op: restafval, groente-, fruit en tuinafval, plastic verpakkingsmateriaal, glas, blik en papier, snoeihout en kerstbomen. Wilt u weten wanneer de Afvalstoffendienst bij u langskomt? Kijk dan in de afvalkalender

 • Huis aan huis inzameling

  Container niet geleegd, kwijt of kapot? Neem contact op met de Afvalstoffendienst. Ook als u een grotere container wilt of een slot erop. U betaalt een bedrag per lediging. Daarnaast betaalt u een vast tarief per jaar. Bedrijven kunnen geen gebruik maken van de gemeente inzamelingsdienst.

 • Milieustraat

  Bij de Milieustraat in Vught kunt u bijna al uw afval inleveren. Sommige afvalsoorten levert u gratis in. Voor ander afval betaalt u per kilo. Snoeihout halen we twee keer per jaar gratis op in Vught. Vanwege het coronavirus vragen we bezoekers onderling afstand te bewaren en laten we auto's één voor één (met onderlinge afstand) toe. Daarnaast mogen er niet meer dan vijf auto's gelijktijdig op het terrein zijn. Houd rekening met enige wachttijd en houd de toegang tot de brandweerkazerne en bedrijven vrij.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties