Resultaten

1 - 10 van de 237 Resultaten
Toon producten van Waddinxveen
 • Materialen lenen

  U kunt van de gemeente materialen of materieel lenen indien dit past binnen het gemeentelijk beleid. Bijvoorbeeld het gebruik van dranghekken en andere voorzieningen voor het houden van evenementen. Wilt u van deze mogelijkheden gebruik maken, dien dan een verzoek in bij de gemeente.

 • Bezwaar maken

  Als u het niet eens bent met een besluit van de gemeente, kunt u binnen 6 weken bezwaar maken.

 • Oplaten luchtballonnen

  U heeft hier geen vergunning voor nodig. U moet zich wel aan een aantal belangrijke regels houden.

 • Infolineborden - Informatiepanelen op invalswegen, tekst aanleveren

  Op de invalswegen Noordeinde, Noordkade, Beijerincklaan, Kanaaldijk en bij de rotonde Kerkweg-Oost staan digitale informatiepanelen. De panelen dragen bij aan een stukje extra informatievoorziening naar de inwoner.

 • Leer-werktraject, startkwalificatie behalen

  Bent u jonger dan 27 jaar en hebt u geen diploma of startkwalificatie? Dan kunt u door middel van een leer-werktraject alsnog een startkwalificatie behalen. De gemeente biedt u hiermee extra ondersteuning.

 • Openingstijden horeca eenmalig aanpassen

  Als u buiten de reguliere openingstijden open wilt zijn dan hebt u een ontheffing openingstijden horecabedrijven nodig. Openbare inrichtingen in Waddinxveen mogen op maandag tot en met vrijdag geopend zijn tot  00.45 uur en op zaterdag en zondag tot  01.45 uur. Bekijk de beleidsregels verruiming sluitingstijden natte horeca

 • Tijdelijke verhuur leegstaand pand

  U mag uw leegstaande pand tijdelijk verhuren. Bijvoorbeeld als uw woning of kantoorpand al een tijdje te koop staat of gesloopt gaat worden. U vraagt hiervoor een vergunning aan bij de gemeente.

 • Onroerend goed, beperkingen

  U kunt niet altijd doen wat u wilt met onroerend goed. Bijvoorbeeld als u in een monumentenpand woont. Of als de gemeente een voorkeursrecht heeft om uw eigendom te kopen. Alle beperkingen op onroerende zaken moeten geregistreerd zijn. U kunt deze beperkingen bekijken bij het Kadaster.

 • Straatartiest optreden

  Als u op straat wilt optreden, vraag dan van tevoren aan de gemeente of u hier een ontheffing voor nodig hebt.

 • Geluidsapparatuur horecabedrijf

  Als u gebruikmaakt van geluidsapparatuur in uw horecabedrijf, meldt u dit bij de gemeente. Om geluidsoverlast te voorkomen, kan de gemeente extra afspraken hierover met u maken.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties