Resultaten

1 - 7 van de 7 Resultaten
Toon producten van Waterschap Vallei en Veluwe
 • Contact

  Heb je vragen of opmerkingen dan kan je gebruik maken van het formulier.

 • Waterschapsbelasting bezwaar en beroep

  Als u het niet eens bent met een belastingaanslag of een beschikking van GBLT, dan kunt u bezwaar maken binnen zes weken na de dagtekening van het betreffende biljet.

 • Watervergunning

  Een steiger aanleggen, beschoeiing aanbrengen of een kabel doortrekken. Met deze activiteiten beïnvloed je het water in onze sloten en kanalen. Daarom heb je toestemming van het waterschap nodig, voordat je aan de slag gaat. Check hier of je een vergunning nodig hebt en vraag hem aan. Soms is een melding voldoende.

 • Ik ben het niet eens met een besluit

  Als belanghebbende kun je in de meeste gevallen bezwaar maken tegen een besluit van het waterschapsbestuur. Dien je bezwaarschrift online in (met DigiD) of per brief. Je krijgt de gelegenheid om het mondeling toe te lichten.

 • Regels rondom water of dijk

  Je wilt iets bouwen in de buurt van een dijk. Of iets planten naast een water. Dan krijg je te maken met de regels van het waterschap. Deze staan in de Keur. Op de bijbehorende legger (= kaart) zie je op welk gebied ze van toepassing zijn.

 • Waterschapsbelasting kwijtschelding

  Indien u uw aanslag gemeente- en/of waterschapsbelasting niet kunt betalen, dan hebt u de mogelijkheid om hier kwijtschelding voor aan te vragen. Of u in aanmerking komt voor kwijtschelding, hangt af van uw persoonlijke en financiële omstandigheden (zoals inkomen, vermogen en woonlasten). Bekijk de regels en voorwaarden om te zien of u in aanmerking komt voor kwijtschelding. U moet er rekening mee houden dat niet voor alle belastingsoorten kwijtschelding verleend wordt.

 • Ik zie iets raars in of rondom het water

  Zonder oplettende inwoners zijn we nergens. Zie je iets afwijkends in een sloot of kanaal, meld het bij ons. Denk aan een vreemde kleur van het water, dode vissen, wateroverlast of een verstopte duiker.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties