Resultaten

1 - 10 van de 132 Resultaten
Toon producten van West Betuwe
 • Schuldhulpverlening

  Wanneer u er niet uitkomt met uw schuldeisers, kunt u schuldhulpverlening aanvragen. Maar u kunt ook langskomen als u advies wilt over uw inkomsten en uitgaven. Of als er veranderingen zijn op financieel gebied, bijvoorbeeld als u uw baan bent kwijtgeraakt of gaat scheiden. Door op tijd bij ons langs te komen, voorkomt u vaak schulden.

 • Jeugd en gezin

  Waar kan ik terecht voor vragen over het opvoeden en opgroeien van mijn kind? Wat doe ik als mijn kind jeugdhulp nodig heeft, bijvoorbeeld omdat er gedragsproblemen zijn?

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort aan bij de gemeente. U kunt een paspoort thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u het paspoort thuis aanvragen? Maak dan altijd een afspraak. Vraagt u het paspoort aan in het gemeentehuis? Dan raden we u ook aan een afspraak te maken. Zonder afspraak binnenlopen bij de gemeente kan ook. Inwoners met een afspraak gaan wel voor dus de kans bestaat dat u langer moet wachten. Na ongeveer een week is uw paspoort klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we uw paspoort moeten bezorgen. Of u haalt uw paspoort op in het gemeentehuis.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart aan bij de gemeente. U kunt een identiteitskaart thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u de identiteitskaart thuis aanvragen? Maak dan altijd een afspraak. Vraagt u de identiteitskaart aan in het gemeentehuis? Dan raden we u ook aan een afspraak te maken. Zonder afspraak binnenlopen bij de gemeente kan ook. Inwoners met een afspraak gaan wel voor dus de kans bestaat dat u langer moet wachten. Na ongeveer een week is uw identiteitskaart klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we de kaart moeten bezorgen. Of u haalt de identiteitskaart op in het gemeentehuis.

 • Tweede paspoort

  Reist u veel voor zaken, uw beroep of privé? Ook naar landen die met elkaar in conflict zijn? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. Daarvoor maakt u een afspraak.

 • Zakenpaspoort

  Als u veel reist kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit is een gewoon paspoort. Het is alleen dikker, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Als u geen Nederlandse nationaliteit heeft, in Nederland woont en geen reisdocument kunt krijgen van de autoriteit in uw eigen land, kunt u een vreemdelingenpaspoort krijgen. U kunt dit aanvragen als u een verblijfsvergunning type I of II heeft.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Voor vluchtelingen is er een speciaal vluchtelingenpaspoort. U kunt dit aanvragen als u een verblijfsvergunning type III of IV heeft. Het paspoort is in alle landen geldig, behalve in het land waarvan u een nationaliteit heeft. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Rijbewijs

  U vraagt een rijbewijs aan bij de gemeente. U kunt een rijbewijs thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u het rijbewijs thuis aanvragen? Maak dan altijd een afspraak. Vraagt u het rijbewijs aan in het gemeentehuis? Dan raden we u ook aan een afspraak te maken. Zonder afspraak binnenlopen bij de gemeente kan ook. Inwoners met een afspraak gaan wel voor dus de kans bestaat dat u langer moet wachten. Na ongeveer een week is uw rijbewijs klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we uw rijbewijs moeten bezorgen. Of u haalt uw rijbewijs op in het gemeentehuis.

 • Mantelzorg

  Is er mantelzorg nodig? Weet dan dat een mantelzorger ook ondersteuning kan krijgen. Welzijn West Betuwe heeft hier een belangrijke taak en werkt samen met het Team Sociaal.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties