Resultaten

1 - 10 van de 154 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Chemisch en medisch afval laten ophalen

  Klein gevaarlijk afval (kga) zoals batterijen, verfblikken met vloeibare verfresten en spaarlampen kunt u 5 keer per jaar gratis door ons op laten halen. Dit geldt ook voor medicijnen en ander medisch afval. Voor het ophalen meldt u zich aan. Als u niet thuis bent op de ophaaldag, dan zet u het kga in de chemobox of een goed afgesloten doos bij de voordeur. De chauffeur rijdt op de maandag of de dinsdag langs uw huis. Grote hoeveelheden of niet-chemisch afval neemt de chauffeur niet mee.

 • Afval wegbrengen

  Bijna al uw afval kunt u gescheiden inleveren bij onze milieustraat in Vriescheloo of bij Renewi in Ter Apel. In sommige gevallen moet u hiervoor betalen. Heeft u gezondheidsklachten? Blijf dan thuis.

 • NEE-JA-sticker

  Wilt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer ontvangen? Gebruik de NEE-JA-sticker of de NEE-NEE-sticker. U kunt deze gratis ophalen tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis. Of bel met de gemeente, wij sturen de sticker gratis toe.

 • Apparaten laten ophalen

  Grote, kapotte apparaten die te zwaar zijn om zelf te vervoeren kunt u vaak op laten halen door de leverancier. Zoals een grote tv, koelkast, diepvries of wasmachine. Ook kunt u het gratis wegbrengen naar Renewi in Ter Apel of naar de milieustraat in Vriescheloo. Mocht dit niet lukken, dan kunt u eens per maand apparaten op laten halen door ons. Dit kost € 10 per apparaat. U kunt zich tot 12.00 uur op de dinsdag voor de ophaaldag aanmelden.

 • Illegale stort of zwerfafval

  Ziet u buiten afval liggen waar het niet hoort? Dan kunt u dit melden bij de gemeente. Waar mogelijk ruimen wij het op. Omschrijf in uw melding zo duidelijk mogelijk de locatie van het gedumpte afval.

 • Container niet geleegd

  Als uw container niet is geleegd, dan kunt u dit bij ons melden. U hoort van ons of uw container alsnog kan worden geleegd. Laat tot die tijd uw container aan de weg staan. Als u de container onjuist gebruikt, dan kan de afvalinzamelaar de container weigeren. In dat geval haalt u het verkeerde of teveel aan afval uit de container. Vervolgens kunt u de container de eerstvolgende ophaaldag aan de weg zetten.

 • Container kwijt of beschadigd

  Is uw container beschadigd of bent u uw container kwijt? Dan meldt u dit bij de gemeente. Wij bezorgen een andere bij u thuis. Uw andere container wordt geleverd op dinsdag of woensdag tussen 7.30 en 17.00 uur. Als u een kapotte container heeft, zet u deze op de dinsdag na uw melding voor 7.30 uur aan de weg.

 • Extra container aanvragen

  Heeft u regelmatig meer afval dan u kwijt kunt in uw container? Dan kunt u in sommige gevallen een gratis extra container aanvragen. Hiervoor gelden specifieke voorwaarden. Als u een extra container nodig heeft om medische redenen, zoals incontinentie, dan heeft u hiervoor een verklaring nodig van de huisarts of thuiszorg.

 • Grofvuil laten ophalen

  Grofvuil is afval dat te groot en te zwaar is voor de grijze container. Eens per maand op woensdag kunt u uw grofvuil aan huis laten ophalen. Dit kost € 20 per m3, u mag maximaal 3 m3 per keer aanbieden. Bij het aanmelden kiest u de gewenste ophaaldag. U kunt zich tot de dinsdag in de ophaalweek aanmelden.

 • Houtsnippers aanvragen

  De gemeente verstrekt geen houtsnippers aan inwoners.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties