Resultaten

1 - 10 van de 161 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Westerwoldse cadeaubon declareren

  In sommige situaties geeft de gemeente de Westerwoldse cadeaubon uit. Mensen kunnen de bon besteden bij verschillende ondernemers in de gemeente. Als ondernemer kunt u de cadeaubon bij ons declareren. U krijgt het geld dan terug.

 • Tegemoetkoming huiswerkbegeleiding

  Heeft uw kind behoefte aan extra huiswerkbegeleiding en heeft u een laag inkomen? Dan kunt u een tegemoetkoming aanvragen in de kosten. De tegemoetkoming is maximaal € 300 per kind per schooljaar.

 • Erkennen kind

  U moet vooraf een afspraak maken om een kind te erkennen. Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft een kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Aan het erkennen van een kind zijn geen kosten verbonden.

 • Begraven en begraafplaatsen

  Als u een plaats wilt op een gemeentelijke begraafplaats, vraagt u grafrechten aan bij de gemeente. Hiervoor belt u met de gemeente. Met grafrechten bent u de rechthebbende van het graf en de contactpersoon voor de gemeente. Het aanvragen van een begrafenis gebeurt meestal door de begrafenisondernemer.

 • Zorgverzekering aanvragen via de gemeente

  Wij hebben voor inwoners met een laag inkomen een collectieve zorgverzekering afgesloten bij zorgverzekeraar Menzis.

 • Afvalkalender

  Meteen weten wanneer welke container aan de weg moet? Zoek het op in uw afvalkalender.

 • Zakenpaspoort

  Wanneer u veel reist, kan het zijn dat u meer ruimte nodig heeft voor douanestempels en visa's. Hiervoor kunt u een zakenpaspoort aanvragen. U maakt hiervoor een afspraak en betaalt bij de aanvraag. Het paspoort ligt vervolgens na 5 werkdagen voor u klaar in het gemeentehuis waar u de aanvraag hebt gedaan.

 • Achternaam kiezen voor uw kind

  U kunt voor uw eerste kind de achternaam van de moeder of die van de partner kiezen. U gaat hiervoor met uw partner naar het gemeentehuis. Er zijn geen kosten verbonden aan het kiezen van een achternaam voor uw kind.

 • Omgevingsvergunning op naam krijgen

  Wilt u een omgevingsvergunning overnemen van iemand anders? Dan moet de vergunninghouder de vergunning aan u overdragen. Dit meldt u 4 weken voor de overdracht bij de gemeente met onderstaand formulier.

 • Paspoort

  Voor het aanvragen van uw paspoort maakt u een afspraak. Ook kinderen moeten mee bij het aanvragen van hun paspoort. U betaalt bij het aanvragen. Het paspoort ligt vervolgens na 5 werkdagen voor u klaar. U haalt zelf uw paspoort op in het gemeentehuis waar u de aanvraag hebt gedaan. Ook kinderen moeten zelf hun paspoort ophalen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties