Resultaten

1 - 10 van de 149 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Chemisch en medisch afval laten ophalen

  Klein gevaarlijk afval (kga) zoals batterijen, verfresten, spaarlampen kunt u 2 keer per jaar gratis door ons op laten halen. Dit geldt ook voor medicijnen en ander medisch afval. Voor het ophalen meldt u zich aan, vervolgens bellen of mailen wij u om de datum af te spreken. Het kga kunt u niet aan de weg zetten, daarom moet er op de ophaaldag iemand thuis zijn.

 • Afval wegbrengen

  Bijna al uw afval kunt u gescheiden inleveren bij onze milieustraat in Vriescheloo of bij Renewi in Ter Apel. In sommige gevallen moet u hiervoor betalen.

 • NEE-JA-sticker

  Wilt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer ontvangen? Gebruik de NEE-JA-sticker of de NEE-NEE-sticker. U kunt deze gratis ophalen tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis. Of bel met de gemeente, wij sturen de sticker gratis toe.

 • Apparaten laten ophalen

  Grote, kapotte apparaten die te zwaar zijn om zelf te vervoeren kunt u vaak op laten halen door de leverancier. Zoals een grote tv, koelkast, diepvries of wasmachine. Ook kunt u het gratis wegbrengen naar Renewi in Ter Apel of naar de milieustraat in Vriescheloo. Mocht dit niet lukken, dan kunt u eens per maand apparaten op laten halen door ons. Dit kost € 10 per apparaat. U kunt zich tot 12.00 uur op de dinsdag voor de ophaaldag aanmelden.

 • Illegale stort of zwerfafval

  Ziet u buiten afval liggen waar het niet hoort? Dan kunt u dit melden bij de gemeente. Waar mogelijk ruimen wij het op. Omschrijf in uw melding zo duidelijk mogelijk de locatie van het gedumpte afval.

 • Container niet geleegd

  Als uw container niet is geleegd, dan kunt u dit bij ons melden. U hoort van ons of uw container alsnog kan worden geleegd. Dit hangt af van de reden dat de container niet is geleegd. Ook als bijvoorbeeld uw grofvuil of oud papier niet is opgehaald kunt u dit bij ons melden.

 • Container kwijt of beschadigd

  Is uw container beschadigd of bent u uw container kwijt? Dan meldt u dit bij de gemeente. Wij repareren de container of bezorgen een nieuwe bij u thuis. Uw nieuwe of gerepareerde container wordt geleverd op dinsdag of woensdag tussen 7.30 en 17.00 uur. Als u een kapotte container heeft, zet u deze de eerstvolgende dinsdag na uw melding voor 7.30 uur aan de weg.

 • Extra container aanvragen

  Heeft u regelmatig meer afval dan u kwijt kunt in uw container? Dan kunt u in sommige gevallen een gratis extra container aanvragen. Hiervoor gelden specifieke voorwaarden. Als u aan kunt tonen dat u een extra container nodig heeft om medische redenen, zoals incontinentie, dan heeft u hiervoor een verklaring nodig van de huisarts of thuiszorg.

 • Grofvuil laten ophalen

  Grofvuil is afval dat te groot en te zwaar is voor de grijze container. Eens per maand kunt u uw grofvuil aan huis laten ophalen. Dit kost € 20 per m3, u mag maximaal 3 m3 per keer aanbieden. Bij het aanmelden kiest u de gewenste ophaaldag. U geeft uw aanvraag uiterlijk op de dinsdag 12.00 uur voor de gewenste ophaaldag aan ons door.

 • Houtsnippers aanvragen

  De gemeente verstrekt geen houtsnippers aan inwoners.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties