Resultaten

1 - 10 van de 149 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Chemisch afval laten ophalen

  Klein gevaarlijk afval (Kga) zoals batterijen, verfresten of spaarlampen kunt u gratis inleveren bij een winkel of de milieustraat. U kunt het ook twee keer per jaar gratis door ons op laten halen. Voor het ophalen meldt zich aan, vervolgens bellen of mailen wij u om de datum af te spreken. Het kga kunt u niet aan de weg zetten, daarom moet er op de ophaaldag iemand thuis zijn.

 • Afval wegbrengen

  Bijna al uw afval kunt u gescheiden inleveren bij onze milieustraat in Vriescheloo of bij Renewi in Ter Apel. In sommige gevallen moet u hiervoor betalen.

 • NEE-JA-sticker

  Wilt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer ontvangen? Gebruik de NEE-JA-sticker of de NEE-NEE-sticker. U kunt deze gratis ophalen tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis. Of bel met de gemeente, wij sturen de sticker gratis toe.

 • Apparaten laten ophalen

  Grote, kapotte apparaten die te zwaar zijn om zelf te vervoeren kunt u vaak op laten halen door de leverancier. Zoals een grote tv, koelkast, diepvries of wasmachine. Mocht dit niet lukken, dan kan de gemeente het gratis ophalen. Hiervoor meldt u zich aan. De apparaten zet u voor 7.30 uur aan de weg.

 • Illegale stort of zwerfafval

  Ziet u buiten afval liggen waar het niet hoort? Dan kunt u dit melden bij de gemeente. Waar mogelijk ruimen wij het op. Omschrijf in uw melding zo duidelijk mogelijk de locatie van het gedumpte afval.

 • Container niet geleegd

  Als uw container niet is geleegd, dan kunt u dit bij ons melden. U hoort van ons of uw container alsnog kan worden geleegd. Dit hangt af van de reden dat de container niet is geleegd. Ook als bijvoorbeeld uw grofvuil of oud papier niet is opgehaald kunt u dit bij ons melden.

 • Container kwijt of beschadigd

  Is uw container beschadigd of bent u uw container kwijt? Dan meldt u dit bij de gemeente. Wij repareren de container of bezorgen een nieuwe bij u thuis. De beschadigde container zet u op de dag dat wij uw nieuwe container leveren voor 7.30 uur aan de weg. Uw nieuwe of gerepareerde container wordt binnen 1 week geleverd tussen 7.30 en 17.00 uur. U hoort van ons op welke dag.

 • Extra container aanvragen

  Heeft u regelmatig meer afval dan u kwijt kunt in uw container? Dan kunt u in sommige gevallen een extra container aanvragen. Hiervoor gelden specifieke voorwaarden. Als u aan kunt tonen dat u een extra container nodig heeft om medische redenen, zoals incontinentie, dan hoeft u niets voor de extra container te betalen. Hiervoor kan de huisarts of thuiszorg een verklaring aan u geven.

 • Grofvuil laten ophalen

  Grofvuil is afval dat te groot en te zwaar is voor de grijze container. Eens per maand kunt u uw grofvuil aan huis laten ophalen. Dit kost € 10 per m3, u mag maximaal 3 m3 per keer aanbieden. Bij het aanmelden kiest u de gewenste ophaaldag. U geeft uw aanvraag uiterlijk op de dinsdag 12.00 uur voor de gewenste ophaaldag aan ons door.

 • Houtsnippers aanvragen

  De gemeente verstrekt geen houtsnippers aan inwoners.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties