Resultaten

1 - 10 van de 159 Resultaten
Toon producten van Westerwolde
 • Boom kappen

  Als u een boom wilt kappen heeft u meestal een omgevingsvergunning nodig. Neem hiervoor eerst contact met ons op. Samen kunnen we uw situatie bespreken en u adviseren.

 • Erkennen kind

  U moet vooraf een afspraak maken om een kind te erkennen. Als u niet getrouwd bent en u geen geregistreerd partnerschap heeft, dan heeft een kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Aan het erkennen van een kind zijn geen kosten verbonden.

 • Rijbewijs

  Voor het aanvragen of vernieuwen van uw rijbewijs maakt u een afspraak. U betaalt bij het aanvragen. Het rijbewijs ligt vervolgens na 5 werkdagen voor u klaar. U haalt zelf uw rijbewijs op in het gemeentehuis waar u de aanvraag hebt gedaan.

 • Pompstoring

  Ziet u op een pompkast een rode lamp branden? Dan meldt u het aan de gemeente. In uw melding omschrijft u zo nauwkeurig mogelijk de locatie van de pompkast en waar bekend het pompnummer.

 • Paspoort, ID-kaart, rijbewijs kwijt of gestolen

  Verlies of diefstal van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs meldt u bij de gemeente. U maakt een afspraak voor de registratie van vermissing en vraagt gelijktijdig een nieuw document aan. Dit kan in 1 afspraak.

 • Extra container aanvragen

  Elk huishouden ontvangt in 2021 nieuwe containers: een grote grijze en groene van 240 liter. Daarom kunt u tijdelijk geen extra container aanvragen. Is een extra container voor u noodzakelijk? Bel dan met ons.

 • Bijzondere bijstand

  U hebt een laag inkomen en moet kosten betalen die u nergens anders vergoed krijgt? U komt dan misschien in aanmerking voor bijzondere bijstand.

 • NEE-JA-sticker

  Wilt u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk meer ontvangen? Gebruik de NEE-JA-sticker of de NEE-NEE-sticker. U kunt deze gratis ophalen tijdens openingstijden bij de balie in het gemeentehuis. Of bel met de gemeente, wij sturen de sticker gratis toe.

 • Sport en bewegen

  Bent u op zoek naar een geschikte sportclub? Of wilt u een sportief project opzetten of een sporthal of terrein huren? Op deze pagina vindt u alle informatie over sporten en bewegen in Westerwolde.

 • Beschermd monument verbouwen

  Voor eigenaren van een monument gelden andere eisen bij onderhoud en verbouwing. U heeft in meer gevallen een omgevingsvergunning nodig. Deze vraagt u aan via het online omgevingsloket. Ook kunt u hier checken of u een vergunning nodig heeft.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties