Resultaten

1 - 10 van de 156 Resultaten
Toon producten van Zevenaar
 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor een kind jonger dan 18 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldig legitimatiebewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor eerst online een afspraak. Vraagt u een identiteitskaart aan voor een kind jonger dan 12 jaar? Neem dan een ingevuld toestemmingsformulier mee. Beide ouders moeten een handtekening zetten en bij de aanvraag is een geldig legitimatiebewijs van beide ouders onmisbaar. Het kind moet persoonlijk aanwezig zijn bij de aanvraag en het afhalen.

 • Reizen met kinderen

  Reist u met uw kinderen naar het buitenland? En heeft u een andere achternaam dan zij? Dan kan dit problemen opleveren bij de paspoortcontrole op het vliegveld. U heeft een bewijs nodig dat u de vader of moeder bent, of het ouderlijk gezag heeft.

 • Rijbewijs aanvragen

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Ook om uw rijbewijs te vernieuwen (verlengen) gaat u naar het gemeentehuis. Daarvoor maakt u online een afspraak.

 • Onroerendezaakbelasting (OZB)

  Heeft u een eigen woning? Gebruikt of heeft u een bedrijfsgebouw zoals een winkel, kantoor of stuk grond? Dan betaalt u elk jaar onroerendezaakbelasting (OZB). U betaalt OZB via de belastingaanslag.

 • Overige belastingsoorten

  In de gemeente Zevenaar worden ook Precario-, toeristen- en reclamebelasting opgelegd.

 • Hondenbelasting

  Heeft u een of meer honden? Dan betaalt u hondenbelasting. Daarvoor moet u de hond aanmelden. Dat kan online met DigiD. U betaalt de hondenbelasting via de belastingaanslag.

 • Uw aanslag gemeentelijke belastingen

  Wilt u weten hoe de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfsgebouw is vastgesteld? Dit leest u in het online WOZ taxatieverslag. Ook uw belastingaanslag en de toelichting kunt u hier inzien.

 • Aangifte van geboorte

  Binnen 3 werkdagen geeft u de geboorte aan bij de gemeente waar uw kind geboren is. U kunt digitaal aangifte doen met DigiD.

 • Aangifte van overlijden

  Meestal geeft de begrafenisondernemer bij de gemeente aan dat iemand is overleden. Maar als nabestaande kunt u ook zelf aangifte van overlijden doen. U geeft het overlijden aan in het gemeentehuis als iemand in de gemeente Zevenaar is overleden. Maak daarvoor online een afspraak.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties