Resultaten

1 - 10 van de 18 Resultaten
Toon producten van Zoeterwoude
 • Bijstandsfraude melden

  Uitkeringen moeten terechtkomen bij mensen die daar recht op hebben. Houdt iemand zich niet aan de regels dan is dat fraude. Iedereen kan fraude (anoniem) melden. Bel (071) 580 6300 of mail naar gemeente@zoeterwoude.nl om fraude te melden.

 • Schuldhulpverlening

  Heeft u schulden? Met schuldhulpverlening gaat de gemeente samen met u op zoek naar oplossingen. Neem contact op met de gemeente via het aanvraagformulier of maak telefonisch een afspraak met schuldhulpverlening via tel. (071) 5806300. Direct schuldhulpverlening aanvragen

 • Glas afval

  Glas-afval hoort in de glasbak. Glasbakken vindt u op verschillende plaatsen in Zoeterwoude.

 • Extra's bij laag inkomen

  Heeft u bijzondere kosten die u niet kunt betalen? Dan kunt u misschien extra geld krijgen van de gemeente. Dit heet bijzondere bijstand. U maakt hiervoor een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt gekeken naar wat in uw situatie mogelijk is. Bel met de gemeente via nummer (071) 580 6300.

 • Groente-, fruit- en tuinafval plus etensresten (GFT+E)

  Groente-, fruit- en tuinafval plus etensresten (GFT+E) wordt in Zoeterwoude gratis aan huis opgehaald. Kijk voor de data op de afvalkalender. Uw persoonlijke afvalkalender

 • Onroerendezaakbelasting (OZB)

  Heeft u een eigen woning? Of heeft of gebruikt u een bedrijfsgebouw zoals een winkel of kantoor, of een stuk grond? Dan betaalt u elk jaar onroerendezaakbelasting (OZB) Direct regelen via Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland

 • Welstand

  Gaat u een omgevingsvergunning aanvragen voor een bouwplan? Als het gaat om een gebied in Zoeterwoude dat niet welstandsvrij is, moet uw aanvraag voldoen aan de welstandseisen van de gemeente Zoeterwoude. In de welstandsnota kunt u zien wat voor uw plannen van toepassing is.

 • Digitale gemeentegids

  In de digitale gemeentegids vindt u een overzicht van verenigingen, organisaties en instellingen in en om Zoeterwoude. Open de digitale gemeentegids   Of download de 'Gemeentegids app': Met de Gemeentegids app voor uw tablet of smartphone heeft u een overzicht van alle verenigingen, instellingen, bedrijven en voorzieningen in Zoeterwoude altijd bij de hand. Download de Gemeentegids app (iTunes Appstore). Download de Gemeentegids app (Google Play store).

 • Geschiedenis Zoeterwoude

  Zoeterwoude is veel ouder dan de meeste mensen denken. Al voor de Middeleeuwen was er sprake van het dorp Suetan – letterlijk ‘bij de Zoete’ – op ruwweg dezelfde plaats als het huidige dorp. Het eerste schriftelijke bewijs van bewoning is een inschrijving uit 885 in het goederenregister van het Bisdom Utrecht. Wilt u meer weten over de geschiedenis van Zoeterwoude? Kijk dan op de website van Stichting Oud Zoeterwoude. U vindt hier uitgebreide informatie over de geschiedenis van Zoeterwoude, een fotobeeldbank, genealogische gegevens en leuke wetenswaardigheden. Bezoek ook eens de Facebookpagina van Stichting Oud Zoeterwoude en de zeer actieve Facebookgroep Welke herinneringen heb jij aan Oud Zoeterwoude... ??

 • Inburgeren

  Als u in Nederland komt wonen, is het belangrijk dat u de Nederlandse taal leert. Het is ook belangrijk dat u leert hoe Nederlanders wonen en werken. Dit noemen we inburgeren. Als u het inburgeringsexamen hebt gehaald, dan bent u ingeburgerd.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties