Resultaten

1 - 10 van de 115 Resultaten
Toon producten van Nuenen, Gerwen en Nederwetten
 • Rommelmarkt

  Een rommelmarkt is een markt waarbij gebruikte of zelfgemaakte spullen te koop worden aangeboden.

 • Rioolheffing

  U betaalt rioolheffing voor het afvoeren van afvalwater of regenwater op de gemeentelijke riolering. Van de inkomsten onderhoudt en vernieuwt de gemeente de riolering.

 • Bijstand, vakantie melden

  Als u een uitkering krijgt en op vakantie gaat, moet u dit vooraf melden bij de gemeente.

 • Inzien bouw- of milieu archief

  In het bouwarchief vindt u tekeningen en documenten die horen bij verleende vergunningen in de gemeente Nuenen. Denk aan bouwtekeningen van woningen, winkels, kantoren, maar ook constructieberekeningen.

 • Koninklijke onderscheiding, lintje

  Als u iemand kent in uw omgeving die een lintje verdient, dan kunt u die persoon voordragen.

 • Collecte

  Als u voor een goed doel geld of spullen wilt inzamelen, dan vraagt u een collectevergunning aan bij de gemeente.

 • Handtekening legaliseren

  Als u moet bewijzen dat uw handtekening op een document echt van u is, kunt u die laten legaliseren. U zet dan bij de gemeente uw handtekening op het document. De gemeente bevestigt met een stempel op het document dat het uw handtekening is.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Een gehandicaptenparkeerplaats is een parkeerplaats voor mensen met een lichamelijke beperking. Andere bestuurders mogen hun auto hier niet parkeren. U kunt een eigen gehandicaptenparkeerplaats bij uw woning aanvragen bij de gemeente.  U krijgt dan een gereserveerde parkeerplaats waar alleen het voertuig met uw kenteken mag staan. Ook is er een mogelijkheid om een algemene gehandicaptenparkeerplaats aan te vragen. Dit is alleen mogelijk op een strategische locatie binnen de gemeente. (Denk bijvoorbeeld aan een gehandicaptenparkeerplaats bij een supermarkt of sporthal)

 • Paspoort

  Met een paspoort kunt u laten zien wie u bent (identificatie). Het is ook een officieel reisdocument. U kunt ermee reizen naar elk land in de wereld. Een paspoort is 10 jaar geldig voor personen die 18 jaar of ouder zijn. Een paspoort is 5 jaar geldig voor personen jonger dan 18. Een paspoort vraagt u aan bij de gemeente. Let op: leen je paspoort niet uit, dit is strafbaar. Zie ook identiteitsfraude.

 • Verwijderen privacygevoelige persoonsgegevens

  De gemeente houdt persoonsgegevens over alle inwoners bij in de Basisregistratie Personen (BRP). Deze gegevens heeft de gemeente nodig wanneer u bijvoorbeeld gaat trouwen of wanneer uw paspoort verloopt. Als dit nodig is, kan de gemeente uw gegevens ook delen met andere overheidsinstellingen, zoals de Belastingdienst of de politie. Of met organisaties als pensioenfondsen en woningcorporaties. U kunt alleen gegevens over uw adoptie, uw kind dat u ter adoptie hebt afgestaan of uw geslachtsverandering uit de BRP laten verwijderen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties