Resultaten

1 - 10 van de 266 Resultaten
Toon producten van Utrecht (Utr)
 • Wens, idee of initiatief

  Hebt u een algemene opmerking, wens of idee? Vul het algemene reactieformulier in Wilt u zelf aan de slag met een initiatief? Kijk op www.utrecht.nl/initiatief

 • Textiel inzamelen, toestemming vragen

  Wilt u textiel ophalen voor een goed doel? Vraag hiervoor toestemming aan: Vraag toestemming

 • Informele zorg, jaarsubsidie aanvragen

  Deze subsidie is voor organisaties die jaarlijks een subsidie krijgen voor informele zorg. Informele zorg is onbetaalde zorg die wordt gegeven door vrijwilligers en mantelzorgers. Ook initiatieven gericht op het aanpakken van armoede en schulden kunnen van deze subsidie gebruikmaken. Voor nieuwe projecten of initiatieven kunt u een aanvraag indienen via projecten informele zorg. U kunt subsidie vragen voor inzetten van vrijwilligers bij hulp- en ondersteuningsvragen van kwetsbare inwoners (o.a. bij armoede en schulden) ondersteunen van mantelzorgers Subsidie aanvragen Subsidie voor de bovengenoemde zaken kunt u nu aanvragen via de regeling Vrijwillige inzet voor elkaar.

 • Gehandicaptenparkeerplaats, kruisvak opnieuw spuiten

  Vindt u de witte lijnen van uw persoonlijke gehandicaptenparkeerplaats niet duidelijk genoeg meer? Dan kunt u dat aan ons doorgeven. Wij bekijken dan of het nodig is om het kruisvak opnieuw te spuiten. Meesturen Upload bij het aanvraagformulier een of meerdere zelfgemaakte foto's waarop de lijnen duidelijk te zien zijn. We nemen uw aanvraag niet in behandeling als u satellietafbeeldingen (Google Maps) toevoegt. Verzoek spuiten kruisvak Kosten Het opnieuw spuiten van kruisvak is gratis. Wanneer krijgt u antwoord? U krijgt binnen 2 weken een antwoord van ons.

 • Parkeerkosten terugvragen

  Hebt u per ongeluk 2 keer betaald bij de parkeerautomaat? Vraag dan de teveel betaalde parkeerkosten terug. Wilt u geld terugvragen omdat u uw parkeervergunning of garage-abonnement niet meer gebruikt? Ga dan naar Parkeerproduct opzeggen. Met DigiD Vraag kosten terug Zonder DigiD Vraag kosten terug Vraag kosten terug vanuit het buitenland Wat hebt u nodig bij de aanvraag? Stuur van beide betalingen een foto of pdf mee van het bankafschrift of het betaalbewijs uit de parkeerautomaat.

 • Leerplicht, bijzonder verlof aanvragen

  Kinderen die leerplichtig zijn, moeten naar school. In bijzondere gevallen kunt u voor uw kind verlof van meer dan 10 dagen aanvragen. De aanvraag doet u bij uw gemeente. Na contact met de schooldirecteur neemt de gemeente een beslissing. Vraag bijzonder verlof aan (meer dan 10 dagen) U ontvangt binnen 2 weken een reactie van ons.Wilt u bijzonder verlof van 10 dagen of minder aanvragen? Dan kunt u terecht bij de school van uw kind.

 • Beveiligingslek of datalek melden

  Als u denkt dat u een zwakke plek in onze (digitale) diensten hebt gevonden (beveiligingslek) of u kunt vertrouwelijke informatie zoals bijvoorbeeld persoonsgegevens zien of benaderen (datalek), willen we graag met u samenwerken om deze situatie zo snel mogelijk op te lossen. Daarom vragen we u deze informatie met ons te delen. Meld beveiligingslek/datalek Meer informatie Wilt u meer weten? Bekijk de pagina Privacymelding.

 • Parkeerbon, betalen en bezwaar maken

  Een parkeerbon krijgt u als u geen of te weinig parkeergeld hebt betaald. Bovenaan de parkeerbon staat: ‘Naheffingsaanslag parkeerbelasting’. Wilt u de parkeerbon betalen of bezwaar maken? Ga dan naar BghU (Belastingsamenwerking Gemeenten en Hoogheemraadschap Utrecht). Kosten 2021 Parkeerbon = kostenopslag + uurtarief   € 65,30 + uurtarief

 • Schulddienstverlening en bewijsstukken opsturen

  Hebt u schulddienstverlening van de gemeente? Dan kan de gemeente u vragen om bewijsstukken op te sturen. U kunt deze bewijsstukken online opsturen. U hebt uw DigiD nodig. Hebt u geen DigiD? Vraag deze dan aan op www.digid.nl. Stuur bewijsstukken op Lukt het u niet om de stukken via de computer op te sturen? Neem dan contact met ons op via 030 – 286 52 11. Wij kijken samen met u wat in uw situatie de beste manier is om u te helpen.

 • Informele zorg, projectsubsidie aanvragen

  Deze subsidie is voor nieuwe projecten of initiatieven om informele zorg in de stad te ondersteunen. Informele zorg is onbetaalde zorg die wordt gegeven door vrijwilligers en mantelzorgers. Krijgt u een jaarlijkse subsidie? Dan kunt u een aanvraag indienen via jaarsubsidie informele zorg. U kunt subsidie vragen voor projectinitiatieven om het inzetten van vrijwilligers mogelijk te maken (o.a. bij armoede en schulden) projecten op wijk- of buurtniveau voor een specifieke doelgroep binnen mantelzorg Subsidie aanvragen Subsidie voor de bovengenoemde zaken kunt u nu aanvragen via de regeling Vrijwillige inzet voor elkaar.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties