Resultaten

1 - 10 van de 89 Resultaten
Toon producten van Boxtel
 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein geeft advies aan het college van burgemeester en wethouders. Het gaat daarbij om advies over het beleid van de gemeente binnen het sociaal domein. Dat raakt alle onderwerpen die te maken hebben met de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), de Participatiewet en de Jeugdwet. Bij ieder advies kijkt de adviesraad naar de ervaringen en belangen van de inwoners van Boxtel.

 • Advies­commissies

  In onze gemeente bestaan verschillende commissies die het bestuur adviseren. De Rekenkamercommissie is een onafhankelijke commissie en werkt alleen voor de gemeenteraad.

 • Afval

  Via deze pagina lees je meer over afvalinzameling in onze gemeente.

 • Afvalstoffen­heffing

  Wij halen huishoudelijk afval op. Als inwoner betaal je hiervoor afvalstoffenheffing. Met de opbrengst van de afvalstoffenheffing betalen we de kosten voor het ophalen en verwerken van huisvuil. Je ontvangt elk jaar een aanslag. Ben je het niet eens met de aanslag of kun je deze niet betalen? Maak dan bezwaar of vraag om kwijtschelding. 

 • Afvalwijzer

  Wil je weten op welke dag wij welk afval bij jou ophalen? Kijk dan in de AfvalWijzer. In de AfvalWijzer vind je ook informatie over soorten afval en milieustraten. Je kunt de AfvalWijzer als app downloaden op jouw telefoon of tablet. Of bekijk de afvalwijzer via de speciale website.

 • Asbest

  Wil je een woning, schuur of bedrijfsgebouw verbouwen of slopen? En is dit bouwwerk gebouwd voor 1994? Dan is de kans groot dat je asbest tegenkomt. Asbest levert grote risico's op voor de gezondheid. Zolang asbest vastzit in ander materiaal hoeft het niet gevaarlijk te zijn. Het wordt een risico voor de gezondheid als de asbestvezels vrijkomen en je de vezels inademt. Bijvoorbeeld bij sloopwerkzaamheden.

 • Begraafplaats Munsel

  Niemand denkt graag aan de dood. Toch krijg je tijdens je leven met de dood te maken. Bijvoorbeeld bij het verlies van een dierbare, of als je jouw eigen uitvaart wilt voorbereiden. Mogelijk kies jij of kiezen jouw nabestaanden voor een laatste rustplaats op de gemeentelijke begraafplaats Munsel. De begraafplaats staat bekend om haar rust en respectvolle herdenking. Lees hier meer informatie over de mogelijkheden die wij op de gemeentelijke begraafplaats Munsel bieden.

 • Bekendmakingen

  Via deze pagina vind je de officiële bekendmakingen van de gemeente Boxtel. Wil je een melding krijgen als er in je buurt iets verandert? Dat kan met een gratis abonnement op een e-mailservice of met een gratis app.

 • Belasting betalen met automatische incasso

  Je kunt je belastingen in een keer betalen. Of je kunt met een automatische incasso in termijnen betalen. Het machtigen regel je via de digitale belastingbalie. Via de digitale belastingbalie kun je ook je rekeningnummer wijzigen.

 • Belastingbalie

  Als inwoner van onze gemeente kun je gebruik maken van de digitale Belastingbalie. Hier kun je veel belastingzaken zelf regelen. Het gaat dan om belastingzaken die te maken hebben met de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties