Zoekresultaat

258 Resultaten
Toon producten van Delft
 • Klein evenement melden

  Wilt u een klein evenement organiseren in de openbare ruimte? Dan heeft u geen vergunning nodig als het evenement voldoet aan de voorwaarden. U hoeft het evenement alleen te melden bij de gemeente. Doe dit uiterlijk 10 werkdagen voor de start van uw evenement.

 • Tijdelijke verhuur bij leegstand

  Heeft u een nieuwe woning gekocht maar lukt het niet om uw oude huis te verkopen? Dan kunt u uw woning tijdelijk verhuren. Dit is geregeld in de Leegstandwet. Voor de tijdelijke verhuur heeft u een vergunning nodig.

 • Verhuizing melden

  Gaat u in Delft wonen? Of verhuist u binnen Delft naar een ander adres? Geef uw verhuizing dan door aan de gemeente. Dit kan vanaf 4 weken vóór tot uiterlijk 5 dagen na de verhuisdatum. De gemeente schrijft u in op uw nieuwe adres. Uitschrijven bij uw oude gemeente is niet nodig.

 • Verlof alcoholvrije dranken schenken

  Wilt u in bedrijfsmatig alcoholvrije drank verstrekken? Dan heeft u een 'verlof alcoholvrij' nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor bedrijfskantines, lunchrooms of een coffeecorner in een winkel.

 • Paspoort aanvragen

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor uw kind? Dan moet het kind bij het aanvragen en ophalen aanwezig zijn.

 • Identiteitskaart aanvragen

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Doet u een aanvraag voor uw kind? Dan moet het kind bij het aanvragen en ophalen aanwezig zijn.

 • Paspoort of identiteitskaart verloren

  Bent u uw paspoort of identiteitskaart kwijt? Of is deze gestolen? Geef de vermissing dan direct aan bij de gemeente. Dit kan online. Na de aangifte wordt uw paspoort of identiteitskaart geblokkeerd.

 • Vergunning opslag en verkoop vuurwerk

  Wilt u meer dan 1.000, maar minder dan 10.000 kilogram vuurwerk opslaan? Dan heeft u een omgevingsvergunning nodig. De vergunning vraagt u online aan via het Omgevingsloket.

 • Getuigen van de gemeente aanvragen

  Kunt u voor uw huwelijk of partnerschap niet voor eigen getuigen zorgen? Dan kunt u ook ambtenaren van de gemeente laten getuigen.

 • Getuigen aanmelden

  Als u trouwt of een geregistreerd partnerschap aangaat, heeft u getuigen nodig. Getuigen kunt u online aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Delft

Geen verfijning beschikbaar.

Acties