Zoekresultaat

88 Resultaten
Toon producten van Dronten
 • Openingstijden

  U kunt een keuze maken uit de veelgestelde vragen (rechts of hieronder) om de openingstijden te zien van onze locaties.

 • Contact

  U kunt op verschillende manieren in contact komen met de gemeente Dronten. Maak bij de veelgestelde vragen uw keuze.

 • Meldingen woon- en leefomgeving

  Meldingen woon- en leefomgeving

 • Afvalinzameling

  Op mijnafvalwijzer.nl vindt u alle informatie over afvalinzameling binnen de gemeente Dronten. De link naar mijnafvalwijzer.nl vindt u hieronder. Als u inlogt met uw postcode en huisnummer ziet u bijvoorbeeld wanneer welk afval wordt ingezameld, informatie over de milieustraat en er staan tips hoe u uw afval het beste kunt scheiden en aan kunt bieden. U kunt ook de app Afvalwijzer downloaden of uw papieren Afvalwijzer raadplegen.

 • Dronten op koers

  Informatie over vacatures en stage lopen bij de Gemeente Dronten.

 • Paspoort of identiteitskaart

  Met een paspoort of identiteitskaart laat u zien wie u bent en u kunt naar landen buiten Nederland reizen. Iedereen van 14 jaar en ouder heeft in Nederland een geldig identiteitsbewijs nodig. In het buitenland moet iedereen (kinderen van alle leeftijden) zich kunnen identificeren. Alleen als u de Nederlandse nationaliteit hebt, dan kunt u een Nederlands reisdocument aanvragen. U kunt zowel een paspoort als een identiteitskaart hebben.

 • Ondernemen

  Dronten geeft je de ruimte! Dronten biedt creativiteit, dynamiek en ambtenaren die met u meedenken. We zetten in op mensen die de mouwen op willen stropen. Wilt u uw bedrijf in de gemeente Dronten vestigen? Er zijn allerlei mogelijkheden op onze bedrijventerreinen in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Waarom kiezen voor Dronten? Centrale ligging in Nederland Goede bereikbaarheid Moderne infrastructuur Gevarieerd woningaanbod Royale, mooi opgezette bedrijventerreinen Lage grondprijzen

 • Wijken en buurten

  De gemeente Dronten is onderverdeeld in een aantal wijken en iedere wijk is onderverdeeld in een aantal buurten. De bebouwde kom van Dronten kent vier wijken: Dronten Noord, Dronten Midden, Dronten Zuid en Dronten West. Het buitengebied vormt een wijk genaamd ‘Buitengebied Dronten’. In de wijk ‘Buitengebied Dronten’ vormen Ketelhaven en het Asielzoekerscentrum ieder een afzonderlijke buurt. De kernen Biddinghuizen en Swifterbant vormen ieder afzonderlijk één wijk. Het buitengebied van deze twee kernen vormt een buurt, welke de naam ‘Buitengebied Biddinghuizen’ en ‘Buitengebied Swifterbant’ dragen.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs is een document waarmee u als bestuurder van een motorvoertuig aantoont dat u beschikt over voldoende kennis, inzicht en vaardigheid om een motorvoertuig van een bepaalde categorie te kunnen en mogen besturen. Op uw rijbewijs staan uw persoonsgegevens en pasfoto en er is aangegeven voor welke categorie voertuigen het rijbewijs geldig is. Het rijbewijs heeft in Nederland de status van identiteitsbewijs en blijft eigendom van de staat.

 • Basisregistratie personen (BRP)

  De Basisregistratie personen (BRP) bevat persoonsgegevens van iedereen die in Nederland woont of gewoond heeft. De overheid heeft deze gegevens nodig om bijvoorbeeld een paspoort of rijbewijs te maken. Ook gebruikt de overheid de gegevens uit de BRP om te weten wie er mogen stemmen bij verkiezingen en bij het verstrekken van uitkeringen. Vraagt u een uittreksel van uw persoonsgegevens aan? Geef dan aan waarvoor u het uittreksel nodig hebt. Dan weet de ambtenaar welke gegevens op uw uittreksel moeten staan. Hebt u een uittreksel nodig voor een buitenlandse instantie? Dan kunt u een uittreksel in meerdere talen krijgen.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Dronten

Geen verfijning beschikbaar.

Acties