Zoekresultaat

5 Resultaten
Toon producten van Eemsmond
 • Omgevingsvergunning

  Als u iets wilt bouwen, verbouwen of slopen dan moet u dit aan de gemeente melden. Vaak heeft u daarvoor een omgevingsvergunning nodig (vroeger bouwvergunning of kapvergunning). Dit regelt u met uw DigiD via www.omgevingsloketonline.nl. U kunt zonder DigiD daar ook een vergunningcheck doen.

 • Verklaring omtrent gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt ook wel een bewijs van goed gedrag genoemd. Om een baan te kunnen krijgen is het in veel gevallen nodig om een VOG te kunnen overleggen. Een aanvraag voor een VOG start u samen met degene die er om vraagt, zoals bijvoorbeeld een werkgever.

 • Evenement organiseren

  Een evenement is een activiteit die voor publiek toegankelijk is. Als u een evenement wilt organiseren dan moet u dit altijd melden bij de gemeente. Soms heeft u ook een evenementenvergunning nodig. In beide gevallen is het gratis. Zowel ondernemers als inwoners kunnen een evenement organiseren.

 • Aan te leggen terras melden

  Ondernemers in Eemsmond mogen onder voorwaarden een terras aanleggen door dit eenmalig te melden bij de gemeente. Een terrasvergunning is niet meer nodig. Met deze verruiming van het terrassenbeleid wil de gemeente ondernemers stimuleren.

 • Verkoopactie organiseren

  Als u een inzameling van geld of goederen organiseert, waarbij de opbrengst geheel bestemd is voor de verenigingskas, een liefdadig of ideëel doel, heeft u een vergunning nodig.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Eemsmond

Geen verfijning beschikbaar.

Acties