Zoekresultaat

136 Resultaten
Toon producten van Gorinchem
 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u persoonlijk aan. Daarvoor maakt u een afspraak. U betaalt de kosten bij de aanvraag. Het nieuwe document is na 5 werkdagen klaar. U moet het rijbewijs persoonlijk afhalen binnen 3 maanden na de aanvraag afhalen. Een rijbewijs is meestal 10 jaar geldig.

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Na een week kunt u uw paspoort afhalen.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. Daarvoor maakt u een afspraak. Na een week kunt u uw identiteitskaart ophalen.

 • Briefadres wijzigen

  Heeft u geen woonadres? Bijvoorbeeld omdat u in een zorginstelling of gevangenis verblijft? Dan kunt u zich inschrijven op een briefadres. Dit kan geen postbus zijn.

 • Aangifte geboorte

  Als een kind is geboren, doet iemand die bij de geboorte aanwezig is geweest aangifte. Dat moet in de gemeente waar het kind is geboren. U maakt hiervoor telefonisch een afspraak.

 • Automatische incasso

  U kunt uw aanslagen gemeentelijke belastingen via automatische incasso in elf gelijke maandelijkse termijnen betalen. Als u geen DigiD heeft kunt u het machtigingsformulier downloaden en opsturen naar de gemeente.

 • Afschrift burgerlijke stand

  De gemeente legt belangrijke gebeurtenissen in uw leven vast in een officieel document, een akte. Elke akte blijft in de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. U kunt van de volgende akten een kopie (ook wel: afschrift) bestellen: geboorteakte, huwelijksakte, akte van geregistreerd partnerschap en overlijdensakte.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Wilt u voor een bepaald beroep in aanmerking komen? Dan hebt u soms een bewijs van Nederlanderschap nodig. Dit is een verklaring van de gemeente dat u de Nederlandse nationaliteit hebt. Staat u bij ons ingeschreven? Vraag dit bewijs dan bij ons aan.

 • Bewijs van in leven zijn

  Een bewijs van in leven zijn (attestatie de vita) is een schriftelijke verklaring dat u in leven bent. Pensioenfondsen of andere uitkerende instanties kunnen daar om vragen. Staat u in Gorinchem ingeschreven? Vraag dit bewijs dan persoonlijk aan de balie bij ons aan.

 • Afvalbrengstations

  Bij het afvalbrengstation aan Boezem 3 in Gorinchem kunt u bijna al uw afval inleveren. Vaak is dat gratis. Maar er zijn regels. Lees deze op de website van reinigingsdienst Waardlanden Openingstijden Boezem 3: maandag 08.30 tot 17.00 uur dinsdag 08.30 tot 17.00 uur woensdag 08.30 tot 17.00 uur donderdag 08.30 tot 17.00 uur vrijdag 08.30 tot 17.00 uur zaterdag 08.30 tot 16.00 uur

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Gorinchem

Geen verfijning beschikbaar.

Acties