Resultaten

1 - 10 van de 91 Resultaten
Toon producten van Lisse
 • Aangifte van een levenloos kind

  U kunt uw levenloos geboren kindje laten registeren in de Basisregistratie Personen (BRP). Dat doet u in de gemeente waar u woont. Het maakt niet uit na hoeveel weken zwangerschap uw kindje geboren is, en ook niet hoe lang geleden dat was.

 • Afval, bedrijfsafval

  U bent zelf verantwoordelijk voor de inzameling van bedrijfsafval  Wat te doen: zie Werkwijze

 • Afval, glas

  Op verschillende locaties in de gemeente staan verzamelcontainers voor glas Bekijk een overzicht van de locaties via de afvalkalender (log in via postcode en huisnummer) 

 • Afval, groente- fruit- en tuin (gft)

  In de container met groene deksel 1 keer per 2 weken geleegd: zie afvalkalender Op de ophaaldag container tussen 05.30 en 07.30 uur buiten Grote hoeveelheden naar Milieustraat brengen Bij flat of bovenwoning in de verzamelcontainer Wat wel/niet in container: zie Voorwaarden

 • Afval, grof huisvuil

  U kunt uw grof huisvuil op 2 manieren afvoeren: Breng het weg naar de milieustraat Laat het ophalen tegen betaling: bel naar Meerlanden Rijsenhout op telefoonnummer 0297-381717.

 • Afval, grof tuinafval

  Grof tuinafval is: snoeiafval en stammetjes die niet in de GFT-container kunnen U kunt dit brengen naar de Milieustraat (in de herfst staan er bladkorven in de wijken) Druk bij de milieustraat? Ga dan niet lang in de rij staan, maar spaar het op U mag geen grond of aarde uit de tuin inleveren bij de milieustraat. Potgrond of ongebruikte tuinaarde mag wel. Tuinvuil mag max. een m3 gestort worden per dag Gras mag u in kleine hoeveelheden inleveren, maar niet per m3 Zorg dat het tuinvuil schoon is van plastic etc. Gebruikt u de GFT-bak? Knip het fijn zodat de deksel dicht kan

 • Afval, kleding en textiel

  Update 23 april in verband met het coronavirus Oproep: textiel niet wegbrengen Landelijk hebben textielverwerkers door de coronacrisis grote uitdagingen met het sorteren en verwerken van het ingezamelde textiel. De sortering ligt nagenoeg stil en ook de verkoop en export van textiel en kleding is lastiger geworden door de huidige landelijke maatregelen. Wij begrijpen dat er in de huishoudens nu veel opgeruimd wordt, maar we vragen een ieder om waar mogelijk het textiel voorlopig thuis op een droge plek te bewaren. Op die wijze wordt de kwaliteit van het textiel niet aangetast en kan het op een later moment verwerkt worden. 3 manieren: in ondergrondse verzamelcontainer, kringloopwinkel of milieustraat Verpakken in gesloten zak Wat wel/niet in kledingcontainer: zie Voorwaarden Kleding inzamelen voor een goed doel? Doe dan een melding: zie werkwijze Op verschillende locaties in de gemeente staan verzamelcontainers voor kleding en textiel Bekijk een overzicht van de locaties via de afvalkalender (log in via postcode en huisnummer)

 • Afval, klein chemisch afval (KCA)

  Gratis inleveren bij de Milieustraat  Wat wel/niet KCA: zie Voorwaarden Medisch afval: ongebruikte medicijnen inleveren bij lokale apotheken

 • Afval, papier en karton

  Ophalen: om de 4 weken via de rolcontainer met blauwe deksel Zelf brengen: naar verzamelcontainer of Milieustraat Wat wel/niet bij papier: zie Voorwaarden Papierbak niet meer nodig? U kunt deze inleveren bij Meerlanden (milieustraat) Is uw container kapot of vermist? Neem dan contact op met Meerlanden Rijsenhout.

 • Afval, plastic, blik en drinkpakken

  Container wordt aan huis opgehaald (oranje deksel) Flat of appartement: container voor plastic bij brengparkjes met ondergrondse containers Is uw container kapot of vermist? Neem dan contact op met Meerlanden Rijsenhout. Wat wel/niet bij plastic? Zie de voorwaarden Vergeten uw container buiten te zetten? U kunt altijd uw plastic in deze ondergrondse containers afvoeren: Blokhuis thv nummer 53 Grachtweg nabij Hoogvliet Vivaldistraat thv nummer 71 Vul uw adres in en bekijk het kaartje voor locaties bij u in de buurt.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties