Resultaten

1 - 10 van de 197 Resultaten
Toon producten van Olst-Wijhe
 • Grofvuil

  Grofvuil is afval dat niet in een vuilniszak of ondergrondse verzamelcontainer past, bijvoorbeeld een bank, stoel of vloerbedekking.Afval aanbiedenBekijk de kaart van Olst-Wijhe met alle locaties waar u afval en grondstoffen aan kunt bieden.

 • Automatische incasso, machtigen of machtiging intrekken

  Via automatische incasso kunt u de gemeentelijke belastingen betalen. Hiervoor machtigt u de Regionale Belastingsamenwerking. Het bedrag van de aanslag wordt dan in termijnen automatisch afgeschreven van uw rekening. 

 • Begraafplaatsen

  Er zijn 10 begraafplaatsen in onze gemeente. Zeven begraafplaatsen zijn in beheer van een kerkelijke instelling. De gemeente beheert 3 begraafplaatsen.Boerhaar: Begraafplaats van de RK ParochieBoskamp: Begraafplaats van de RK ParochieDen Nul: Gemeentelijke begraafplaatsDen Nul:&nbs...

 • Belastingen, kopie van aanslag

  Bent u de aanslag gemeentelijke belastingen kwijt, dan kunt u bij de Regionale Belastingsamenwerking een kopie krijgen. U kunt de kopie ook zelf uitprinten via uw persoonlijke belastingpagina.

 • Belastingen en heffingen, teruggave

  Gaat u verhuizen naar een andere gemeente en hebt u alle gemeentelijke belastingen en heffingen voor dit jaar al betaald? Dan kunt u in principe de betaalde afvalstoffenheffing en rioolheffing (gedeeltelijk) terugkrijgen.

 • Belasting, betalingsregeling

  Wanneer u uw belasting niet op tijd kunt betalen, dan kunt u bij de Regionale Belastingsamenwerking een betalingsregeling of uitstel van betaling aanvragen. Bij een betalingsregeling betaalt u de belastingen in termijnen.

 • Onroerendezaakbelastingen

  U betaalt een eigenarengedeelte onroerendezaakbelastingen als u eigenaar bent van een woning, bedrijfspand of grond. U betaalt een gebruikersgedeelte als u gebruiker bent van een bedrijfspand. Hoeveel u betaalt hangt af van de WOZ-waarde van uw pand op de waardepeildatum 1 januari 2018 en de...

 • Toeristenbelasting

  Ondernemers die een plek hebben waar gasten kunnen overnachten, zoals een camping of hotel, moeten toeristenbelasting betalen aan de gemeente. De toeristenbelasting mag u doorberekenen aan de gasten die bij u verblijven. U moet hiervoor het aantal gasten en overnachtingen registreren.Gaat u zelf ...

 • Wet waardering onroerende zaken (WOZ beschikking)

  De Regionale Belastingsamenwerking bepaalt de waarde van uw woning, bedrijfspand of grond volgens de Wet waardering onroerende zaken. Deze waarde staat op uw beschikkings- en aanslagbiljet. De WOZ-waarde wordt gebruikt als basis voor de aanslag onroerendezaakbelastingen. De WOZ-waarde wordt ook d...

 • WOZ-waarde huurwoningen

  Als u een woning huurt, vindt u de WOZ-waarde op de aanslag gemeentelijke belastingen. U betaalt geen onroerendezaakbelastingen. U ontvangt de WOZ-waarde, omdat deze van belang kan zijn bij het bepalen van de maximale huurprijs van uw sociale huurwoning.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties