Resultaten

152 Resultaten
Toon producten van Papendrecht
 • Bedrijfsafval inzameling

  Hoe kan ik mijn bedrijfsafval laten inzamelen? U kunt een contract afsluiten met HVC.

 • Aanslag gemeentelijke belastingen / WOZ-beschikking

  U ontvangt de gemeentelijke belastingen die voor u gelden en de WOZ-beschikking(en) zoveel mogelijk op 1 aanslagbiljet. U ontvangt de aanslag (meestal) voor 1 maart.AanslagDe hoogte van uw aanslag hangt onder andere af: of u eigenaar of alleen gebruiker van de woning bent de waarde van de woning U mag de aanslag in 10 termijnen betalen.MijnOverheidAls u uw aanslag 2019 via MijnOverheid heeft ontvangen dan kunt u de bijlagen downloaden: Toelichting aanslag gemeentelijke belastingen/WOZ-beschikking 2019 BelastingdossierWanneer de aanslag op uw naam staat, kunt u deze direct bekijken in 'Uw belastingdossier'. Ook kunt u hier het taxatieverslag inzien, downloaden en/of printen. Hiervoor heeft u DigiD nodig.

 • Ophaalservice HVC

  Afvalinzamelaar HVC is verantwoordelijk voor een zorgvuldige inzameling van alle huishoudelijke afvalstoffen binnen de gemeente Papendrecht. U kunt een afspraak maken met de Ophaalservice van HVC, wanneer u een grote partij afval heeft. HVC kan maximaal 50 adressen per week afhandelen, dus vol=vol. Als de week vol is dan wordt u ingepland in de week daarop.

 • Kledinginzameling

  In Papendrecht wordt op 3 manieren gebruikte kleding ingezameld. Jaarlijks krijgen 2 bedrijven één vergunning om in april en september kleding in te mogen zamelen. Daarnaast kunt u op nog twee manieren gebruikte kleding afgeven. In de kledingcontainers van RheShare en bij het kringloopbedrijf Opnieuw & Co.

 • Afvalwater, lozing

  Hoe vraag ik vergunning voor het lozen van afvalwater aan? U vraag de vergunning aan bij: Het Waterschap Rivierenland (BSR), postbus 599, 4000 AN Tiel

 • IBAN Gemeente Papendrecht

  De gemeente Papendrecht hanteert het volgende IBAN nummer (oud rekeningnummer) voor betalingen die door burgers verricht worden: IBAN: NL13 BNGH 0285 0068 78 t.n.v. Gemeente Papendrecht BIC code: BNGHNL2G.

 • Brandveilig gebruik gebouwen

  Voor sommige gebouwen heeft u een omgevingsvergunning voor brandveilig gebruik nodig. En soms moet u bij de gemeente een melding doen voor brandveilig gebruik (gebruiksmelding).

 • Aanmaning of dwangbevel gemeentelijke belastingen

  U ontvangt een aanmaning als u de aanslag gemeentelijke belastingen niet op tijd betaalt. Als u ook de aanmaning niet betaalt, ontvangt u een dwangbevel.

 • Gehandicapten parkeerkaart aanvragen

  Wanneer kom ik in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart?Wanneer uit een medische keuring blijkt dat u blijvend invalide bent.

 • Gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats, wijzigen kenteken

  Hoe vraag ik een wijziging van het kentekenbord van mijn gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats aan?U kunt bij de balie van de Afd.Publiekszaken terecht.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties