Zoekresultaat

157 Resultaten
Toon producten van Texel
 • Aanvragen en ophalen paspoort

  Een paspoort vraagt u aan bij de balie in het gemeentehuis. U komt 2x persoonlijk langs: 1x voor het aanvragen en 1x voor het ophalen. U kunt uw paspoort 5 werkdagen na de aanvraag ophalen. Het aanvragen van uw paspoort kan alleen tijdens openingstijden van de balie .

 • Verschillen tussen een paspoort en identiteitskaart

  Wat zijn de verschillen tussen een paspoort en identiteitskaart? Hieronder een overzicht.

 • Rijbewijs

  Een rijbewijs vraagt u aan bij de balie in het gemeentehuis. U komt 2x langs: 1x voor de aanvraag en 1x voor het ophalen. U kunt uw rijbewijs na 5 werkdagen ophalen. Het aanvragen van uw rijbewijs kan alleen tijdens openingstijden van de balie .

 • Texelvignet: parkeren op Texel

  Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren in de dorpen en bij de strandslagen. Een dagkaart kost € 7,50 en een weekkaart € 15,-. De weekkaart is 8 dagen geldig. U kunt ook een Texel e-vignet 2019 kopen voor de periode van 1 december 2018 tot 1 februari 2020 voor € 30,-. Vanaf 1 januari 2019 kost de dagkaart € 10,- een weekkaart € 20,-. Koop het Texel e-vignet

 • Vrije bouwkavels in de gemeente

  De gemeente Texel heeft op dit moment geen vrije kavels beschikbaar.

 • Ontheffing inrijverbod bewoners 2019

  Is er in uw straat een inrijverbod? Met een ontheffing kunt u uw woning bereiken om te laden en/of te lossen of om op een parkeerplaats bij uw woning te kunnen parkeren. U kunt de ontheffing inrijverbod bewoners nog niet online bestellen. Dat is mogelijk vanaf half december.

 • Wijzig uw kenteken op parkeerkaart, Texel e-vignet of ontheffing

  Heeft u een nieuwe auto? U kunt gratis het kenteken wijzigen op uw parkeerkaart, Texel e-vignet of ontheffing. Voor het wijzigen heeft u een vrijwaringsbewijs en nieuw kentekenbewijs (tenaamstelling) nodig. U kunt deze bijlagen uploaden in het formulier hieronder. Wijzigen kenteken

 • Contact met de gemeente

  Wilt u contact opnemen met de gemeente Texel? Dat kan via telefoonnummer 140222 (zonder kengetal), via de mail gemeente@texel.nl of door het schrijven van een brief. U kunt natuurlijk ook naar het gemeentehuis komen.

 • Melding of vergunning voor evenement

  Wilt u een evenement organiseren? Controleer of u een vergunning nodig heeft of kunt volstaan met een melding. Klik op Direct Regelen. U komt dan direct op het juiste aanvraagformulier terecht. Heeft u hulp nodig? Neem contact op met de gemeente. We helpen u graag. Direct regelen

 • Bouw- of verbouwplannen

  Gaat u bouwen of verbouwen of het gebruik van uw pand wijzigen? Misschien kan dit vergunningvrij . Anders heeft u een omgevingsvergunning nodig. Een bouwkundige of architect kan u daarbij helpen. U kunt ook vooraf overleggen met de gemeente.

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Texel

Geen verfijning beschikbaar.

Acties