Resultaten

141 Resultaten
Toon producten van Venlo
 • Hondenbelasting

  Heeft u één of meer honden, dan betaalt u hondenbelasting. Daarvoor moet u de hond aanmelden bij BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen.

 • Jaarlijkse subsidies

  Bent u een stichting of vereniging die actief is op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn of voor jongeren? U kunt hier uw jaarlijkse, structurele subsidie aanvragen.

 • Milieustation

  Bij het milieustation kunt u bijna al uw afval inleveren. Sommige soorten afval kunt u ook ergens anders kwijt. Voor het inleveren van bepaalde soorten afval bij het milieustation moet u betalen. Inwoners van de gemeente kunnen bij het milieustation gratis compost ophalen.

 • Verhuizen binnen Nederland

  Verhuist u naar een (ander) adres binnen de gemeente Venlo? Geef uw verhuizing op tijd door, uiterlijk 5 dagen na uw verhuisdatum of maximaal 4 weken ervoor. Als u verhuist naar een adres waar al iemand woont, moet u bij het melden van de verhuizing ook bewijzen dat u toestemming hebt voor de verhuizing.

 • Grofvuil laten ophalen

  Grofvuil is afval dat te groot en te zwaar is voor de grijze container of de ondergrondse container voor restafval. U kunt grofvuil op afspraak aan huis laten ophalen.

 • Tweede paspoort

  Reist u voor uw beroep veel naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of heeft u tijdelijk geen paspoort in verband met een visumaanvraag? Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Voor de aanvraag kunt u een afspraak maken. Na ongeveer een week kunt u het nieuwe paspoort zelf afhalen.

 • Afval ophalen aan huis

  In Venlo wordt het huisvuil gescheiden opgehaald. Woont u in een flat, andere hoogbouw of het centrum van Venlo, dan brengt u het huisvuil naar de ondergrondse container in de buurt.

 • Paspoort voor vreemdelingen

  Woont u in Nederland, heeft u niet de Nederlandse nationaliteit en geen vluchtelingenstatus? Dan heeft u een vreemdelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. Voor het aanvragen van een vreemdelingenpaspoort kunt u een afspraak maken.

 • Klacht over behandeling gemeente

  Bent u niet tevreden over hoe de gemeente u heeft behandeld? Bijvoorbeeld omdat u geen antwoord hebt gekregen op een brief of e-mail? Of omdat een medewerker of bestuurder onbeleefd is geweest? Dan kunt u een klacht indienen.

 • Dwangsomregeling

  Voor aanvragen en bezwaarschriften geldt een termijn waarbinnen de gemeente een besluit moet nemen. Dit heet de beslistermijn. Beslist de gemeente te laat dan kunt u de gemeente in gebreke stellen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties