Zoekresultaat

11 Resultaten
Toon producten van Zuidhorn
 • Bouw- en sloopafval

  Lever bouwafval en sloopafval aan in Noordhorn of Groningen. Voor particulieren bestaat de mogelijkheid om bouw- en sloopafval tegen betaling af te voeren via: Top Milieuservice BV uit Noordhorn, telefoonnummer (0594) 50 22 60. Openingstijden: maandag tot en met zaterdag van 08.00 - 17.00 uur.   Sita Recycling Services, Gideonweg 3 in Groningen, telefoonnummer (050) 304 80 20. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 07.00-16.00 uur.

 • Grofvuil

  Grofvuil is afval dat te groot en te zwaar is voor een vuilniszak, zoals: meubels en vloerbedekking; speelgoed; gereedschappen; fietsen; bouw- en sloopafval.

 • Kleding en textiel

  Kledingcontainers van SYMPANY vindt u op verschillende plekken in de gemeente. U kunt uw gebruikte kleding en textiel een tweede bestemming geven door het te deponeren in één van de kledingcontainers van SYMPANY. U kunt u kleding en textiel ook meegeven aan de milieuboer. Deze containers staan op de volgende plaatsen: Aduard: bij de supermarkt, Burg. Seinenstraat 32 Grijpskerk: aan Kievitsweg (voor de bibliotheek) Kommerzijl: achter de basisschool op het parkeerterrein Noordhorn: bij de sportzaal aan de Oosterweg Oldehove: op het terrein van de werkplaats Openbare Werken, Englumstraat 6 Pieterzijl: bij de ingang van het sportveld aan de Brugstraat Zuidhorn: bij het Zwemcentrum Zuidhorn en aan de Boslaan, op het terrein van het Rode Kruis (achter de woning Boslaan 12) Wat mag in de kledingcontainer? Kleding Schoenen (per paar samengebonden) Huishoudtextiel Lakens en dekens Lappen groter dan 25x25 centimeter Tassen en riemen Gordijnen

 • Dode dieren

  Ziet u een dood dier langs de weg of in het water? U kunt dit melden bij de gemeente of de provincie. Dode, wilde dieren langs de gemeentelijke wegen ruimt de gemeente op. De gemeente brengt de dode wilde dieren naar de kadaverbak bij de Dierenambulance. Dode, wilde dieren langs de provinciale weg ruimt de provincie op. Twijfelt u of het kadaver aan een gemeentelijke- of provinciale weg ligt? Neem contact op met de Publieksbalie in het gemeentehuis, via telefoonnummer (0594) 50 88 88.

 • Collectevergunning

  Wanneer u met uw organisatie voor een goed doel geld inzamelt, heeft u alleen een vergunning nodig wanneer u wilt collecteren: vóór 9.00 uur 's ochtends; na 20.00 uur 's avonds; op zondag.

 • Standplaatsvergunning weekmarkt

  Elke vrijdag is er een weekmarkt in het centrum van Zuidhorn. Wanneer u een standplaats op de weekmarkt wilt innemen, heeft u een standplaatsvergunning nodig. Voor een algemene losse standplaatsvergunning (dus niet voor de weekmarkt) gelden andere regels. Als er geen plaats is op de weekmarkt, kunt u op de wachtlijst worden geplaatst. U moet dit aangeven bij de aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de marktmeester mevrouw Kuipers via telefoonnummer (0594) 50 88 27.

 • Standplaatsvergunning

  Een standplaatsvergunning heeft u nodig voor het innemen van een vaste standplaats aan de openbare weg. Voor een standplaatsvergunning op de weekmarkt in Zuidhorn gelden andere regels.

 • Milieumelding

  Als uw bedrijf het milieu gaat belasten, moet u misschien een melding doen of een vergunning aanvragen. Deze melding doet u minstens vier weken voordat uw bedrijf begint met de milieubelastende activiteit.

 • Evenementenvergunning aanvragen

  In onderstaande beslisboom ziet u of u een vergunning aan moet vragen of een melding moet doen.

 • Verkeersregelaar bij evenementen

  Vrijwilligers mogen incidenteel bij evenementen als verkeersregelaar optreden, maar alleen als aan de volgende voorwaarden is voldaan: U heeft de instructie voor verkeersregelaar gevolgd en bent in het bezit van een geldige aanstelling van de gemeente Zuidhorn. Voor het evenement waarbij u verkeersregelaar bent, is een evenementenvergunning verleend. Bij evenementen waarvoor geen evenementenvergunning is verleend mogen alleen beroepsverkeersregelaars worden ingezet. Lees meer over verzekering verkeersregelaars

Verfijn zoekopdracht

Toon producten van: Zuidhorn

Geen verfijning beschikbaar.

Acties