Resultaten

121 - 129 van de 129 Resultaten
Toon producten van Barendrecht
 • Hulp bij schulden

  Heeft u schulden of vindt u het lastig om met geld om te gaan? Kunt u uw rekeningen niet meer betalen of maakt u de post niet meer open? Het kan iedereen overkomen, u hoeft zich niet te schamen. Wij helpen u graag. Onze schuldhulpverlening is gratis.

 • Gladheid

  Het is belangrijk dat u zo goed mogelijk over de wegen kunt rijden. Daarom strooien wij zout als het gaat vriezen of ijzelt. Sneeuwt het flink? Dan maken we de wegen met sneeuwschuivers schoon.

 • Terugkerend evenement organiseren

  Indien u eerder een A-evenement heeft georganiseerd en hier opnieuw een vergunning voor aan wilt vragen, kunt u gebruik maken van de versimpelde procedure. Hier zijn wel voorwaarden aan verbonden.

 • Hulp of zorg nodig?

  Vindt u het moeilijk om bepaalde dingen nog zelf te doen? Bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een beperking? Of bent u langere tijd mantelzorger en vindt u het moeilijk om alles nog goed te regelen? Er zijn organisaties die u dan kunnen helpen.

 • Gevonden en verloren

  Bent u iets verloren? Kijk eerst op de lijst gevonden voorwerpen. Ziet u uw verloren voorwerp ertussen staan? Dan kunt u het terugvragen. We mogen u extra vragen stellen om zeker te weten dat het voorwerp van u is.

 • Dwangsom

  Heeft u een aanvraag gedaan voor bijvoorbeeld een vergunning of uitkering? Of heeft u bezwaar gemaakt tegen een beslissing van ons? Als wij te laat reageren, kunt u ons daarvoor in gebreke stellen.

 • Taxatieverslag WOZ

  U betaalt aan de gemeente onroerendezaakbelasting (ozb). De WOZ-waarde bepaalt de hoogte van deze belasting. De gemeente stelt deze WOZ-waarde vast. Wilt u weten hoe de gemeente dit bedrag heeft berekend? Dan kunt u het Taxatieverslag WOZ aanvragen.

 • Bibob-onderzoek (integriteitscreening)

  Bij sommige aanvragen voor vergunningen doen we een Bibob-onderzoek. We onderzoeken wie u bent, of u een strafblad heeft en waar het geld voor het bedrijf vandaan komt.

 • Wob-verzoek of Who-verzoek indienen

  Dien een Wob-verzoek in als u overheidsinformatie van de gemeente wilt hebben. Deze informatie wordt dan openbaar. Dien een Who-verzoek in als u de informatie wilt gebruiken op een andere manier dan waarvoor het bedoeld is.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties