Resultaten

121 - 128 van de 128 Resultaten
Toon producten van Beemster
 • Rijbewijs, categorie T

  Deze categorie geldt voor het rijden op de openbare weg met land- en bosbouwtrekkers (LBT) en motorrijtuigen met beperkte snelheid (MMBS).

 • Openbaar groen adopteren

  Heeft u een goed idee om samen met buren een stuk openbaar groen bij u in de buurt te onderhouden ? In veel gevallen mag dat. Purmerend juicht dit soort ‘groene ideeën’ zelfs toe: het is leuk als bewoners meedoen om Purmerend groen en fleurig te houden. Neem voordat u aan de slag gaat wel even contact met ons op. Dan gaan we samen met u om tafel om te zien wat uw plannen zijn en waar wij u eventueel bij kunnen helpen.

 • Computers voor middelbare scholieren

  Kinderen werken op de middelbare school steeds meer met computers. Om geen achterstand te krijgen vindt de gemeente het belangrijk dat alle middelbare scholieren de beschikking kunnen hebben over een 'huiswerkcomputer'. Voor Purmerenders met een laag inkomen is de aanschaf van een computer een grote kostenpost. Daarom is het mogelijk om via de gemeente een huiswerkcomputer aan te schaffen.

 • Collectieve Aanvullende Ziektekostenverzekering

  Voor de collectieve verzekering heeft de gemeente afspraken gemaakt met Zilveren Kruis Achmea. Met ingang van 1 januari 2016 ontvangen de deelnemers, die gebruik maken van de collectieve verzekering via de gemeente een Optimaal verzekering. U kunt kiezen uit drie soorten aanvullende Optimaal verzekeringen.

 • Compensatieregeling eigen risico ziektekostenverzekering

  In 2016 bedraagt het eigen risico voor de ziektekostenverzekering € 385,00. Als dit eigen risico voor € 200,00 of meer is opgebruikt komt u in aanmerking voor een tegemoetkoming.

 • Subsidie duurzaam verbouwen

  Met een duurzaamheidssubsidie kunt u 15% (tot een maximum van € 1.000,-) terugkrijgen op uw investeringskosten voor het energiezuinig maken van uw huis.

 • Geslachtswijziging

  Bent u ervan overtuigd dat u tot het andere geslacht hoort, dan kunt u uw geslacht in de geboorteakte laten aanpassen. Dit kan alleen in de gemeente waar u bent geboren. In Beemster maakt u hiervoor een afspraak. Maak telefonisch een afspraak 0299 - 452 452

 • Toezicht op kwaliteit Wmo uitvoering

  Het toezicht dat de kwaliteit van de uitvoering van de Wmo dienstverlening borgt, bewaakt en het publiek belang beschermt is vanaf 1 september 2017 belegd bij GGD Zaanstreek-Waterland. De gemeente waarborgt hiermee professioneel en onafhankelijk toezicht. De GGD voert verschillende vormen van toezicht uit.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties