Resultaten

121 - 125 van de 125 Resultaten
Toon producten van Ridderkerk
 • IOAZ-uitkering aanvragen

  Bent u een zelfstandig ondernemer van 55 jaar of ouder en wilt u stoppen met uw bedrijf? Dan kunt u misschien een IOAZ-uitkering aanvragen. IOAZ staat voor: Inkomensvoorziening oudere en arbeidsongeschikte zelfstandigen.

 • Luchtruim gebruiken

  Wilt u een luchtvaartuig starten en landen buiten een luchthaven? Bijvoorbeeld een helikopter of paramotor. Dan heeft u een ontheffing voor tijdelijk en uitzonderlijk gebruik (TUG) nodig. Deze ontheffing vraagt u aan bij de DCMR Milieudienst Rijnmond.

 • Studeren met een beperking (Studietoeslag)

  Door een lichamelijke of psychische beperking kan het lastig zijn om naast je studie een bijbaantje te hebben. Daarom kunnen we je een steuntje in de rug bieden met een maandelijks bedrag, de studietoeslag.

 • Parkeervergunning

  Heeft u een auto en woont of werkt u in een gebied met betaald parkeren? Dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. U hoeft dan niet iedere keer opnieuw te betalen wanneer u parkeert.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

  Uit een VOG blijkt dat iemands gedrag geen bezwaar is voor bijvoorbeeld een nieuwe baan of verhuizing naar het buitenland. Inwoners van de gemeente kunnen een VOG aanvragen.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties