Resultaten

131 - 140 van de 148 Resultaten
Toon producten van Almelo
 • Ervencoach in het buitengebied

  Wilt u met een ervencoach praten over de toekomst uw bedrijf of erf? Neem contact op met ervencoach Agnes Mentink of Angela Pigge. Zij helpen agrariërs en erfeigenaren in het buitengebied om na te denken over de toekomst.

 • Subsidie voor gevelverbetering binnenstad

  Pandeigenaren in de binnenstad kunnen subsidie krijgen om hun gevels te verbeteren of te herstellen.

 • Bijdrage voor kinderen

  Wil uw kind graag sporten, op muziekles of meedoen aan andere activiteiten? Maar kunt u dit niet betalen? Er zijn organisaties die u kunnen helpen.

 • Parkeerplaats in stadhuis reserveren

  Wanneer u een paspoort of rijbewijs heeft aangevraagd in het stadhuis, kunt u een week later uw document ophalen. Bij dit bezoek kunt u gebruik maken van het parkeerdek van het stadhuis. Reserveer hieronder een plek. U ontvangt een e-mail waarin wij uw reservering bevestigen.

 • Hondenbelasting

  Vanaf 1 januari 2020 hoeft u geen hondenbelasting meer te betalen.

 • Parkeren voor ondernemers

  RVV-ontheffing, parkeervergunning centrum, parkeerontheffing blauwe zone en parkeerabonnementen

 • Grond en groenafval brengen en halen

  Bedrijven en particulieren kunnen bij de Grondbank terecht met grond en groenafval. De Grondbank is op werkdagen geopend van 07.30 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur.

 • Eikenprocessierups

  Van mei tot en met september kan de eikenprocessierups voor overlast zorgen.De gemeente gaat de rupsen (preventief) bestrijden. Dat gebeurt alleen op plekken waar veel mensen komen, zoals bij winkelcentra. Voor eikenprocessierupsen op uw eigen terrein komt de gemeente niet. U kunt een nest op een drukbezochte plek melden. Komen er veel meldingen, dan kan het langer duren voordat het nest verwijderd wordt. Wij vragen daarvoor uw begrip.

 • Corona en ondernemers

  De maatregelen rondom het coronavirus raakt ondernemers en (sport)verenigingen. Verschillende instanties bieden informatie, hulp en financiële steun. Ondernemers kunnen telefonisch contact opnemen met het Kamer van Koophandel Coronaloket via telefoonnummer (0800) 21 17. Dit gratis nummer is op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur. 

 • Corona en dienstverlening

  Het stadhuis, de Wijkteams en het Werkplein zijn alleen op afspraak open. Veel zaken kunt u helemaal online regelen. Een bezoek aan het stadhuis is niet altijd nodig. Kan uw vraag of afspraak wachten? Stel deze dan uit.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties