Resultaten

131 - 140 van de 144 Resultaten
Toon producten van Almelo
 • Omgevingsvisie

  In 2021 gaat de nieuwe Omgevingswet in. Die wet verplicht gemeenten een visie te maken voor de toekomst van de stad. Dit is de Omgevingsvisie. In de Omgevingsvisie staat hoe we in Almelo ook in de toekomst prettig kunnen wonen en werken. Voor het maken van de visie gaan we in gesprek met inwoners en ondernemers.

 • Fietsenstallingen

  Wilt u uw fiets stallen in het centrum van Almelo? Er zijn 3 fietsenstallingen in het centrum. Op marktdagen is er ook 1 tijdelijke bewaakte fietsenstalling.

 • Op zoek naar personeel

  Bent u op zoek naar geschikt personeel? En wat moet u doen als u voor het eerst personeel wilt aannemen? Dit zijn vragen waar onze Adviseurs Werk van Werkplein Twente u bij kunnen helpen.

 • Vergunningen voor ondernemers

  Als ondernemer moet u een aantal zaken regelen met de gemeente. Op deze pagina zijn vergunningen voor ondernemers bij elkaar gebracht.

 • Bladkorven

  Op verschillende plekken in de stad staan bladkorven. Daarin kunt u gevallen boombladeren kwijt. Straten en de stoep blijven op die manier vrij van bladeren. Dat is beter voor de veiligheid en het ziet er netter uit. Is een bladkorf vol, dan kunt u dat online bij ons melden. Als er in korte tijd veel bladeren vallen, dan hebben wij het ook drukker met opruimen. In dat geval duurt het wat langer voordat wij weer in uw buurt zijn. Wij vragen daarvoor uw begrip.

 • Milieu en veiligheid voor ondernemers

  Op deze pagina zijn zaken over milieu en veiligheid voor ondernemers bij elkaar gebracht. Onderstaande onderwerpen kunt u rechtstreeks aanklikken.

 • Inkoop en aanbesteden

  Een gemeente heeft allerlei taken die zij voor inwoners en de stad uitvoert. Deze taken voert de gemeente niet allemaal zelf uit. Bedrijven die daarin gespecialiseerd zijn voeren dit voor een deel uit. Deze diensten, leveringen of werken koopt de gemeente in. Het inkopen gebeurt vaak door middel van aanbestedingsprocedures.

 • Parkeerabonnementen

  Als u in de binnenstad woont of werkt, is een parkeerabonnement misschien handig. Als u daar vaak parkeert, is een abonnement goedkoper.

 • Ervencoach in het buitengebied

  Wilt u met een ervencoach praten over de toekomst uw bedrijf of erf? Neem contact op met ervencoach Agnes Mentink of Angela Pigge. Zij helpen agrariƫrs en erfeigenaren in het buitengebied om na te denken over de toekomst.

 • Adviseurs Vergunningverlening

  Onze adviseurs helpen u met vragen over diverse wet- en regelgeving. Denk hierbij aan bestemmingsplaninformatie, kadastrale informatie, vergunningsvrije bouwmogelijkheden, aanvragen omgevingsvergunning voor (ver)bouw. Ook helpen ze u bij meldingen over milieu, sloop of brandveiligheid of het aanvragen van een drank- en horecavergunning en evenementenvergunning.

Verfijn zoekopdracht

Geen verfijning beschikbaar.

Acties